Vertel je verhaal en ik Verbeeld het voor je

Hallo! Mijn naam is Bianca Snip. De ene keer is een eenvoudige tekenpen of potlood mijn gereedschap, de andere keer schilder ik op expressieve wijze op een doek of duik ik de natuur in om de schoonheid hiervan voor eeuwig vast te leggen. Dit wissel ik regelmatig af met een wandeling buiten, waar mijn camera mij vergezelt om plaatjes te schieten van alles wat ik zie.Inmiddels werk ik al heel wat jaren voor mezelf. Om precies te zijn sprong ik in 1998 definitief in het diepe toen ik in verwachting was en mezelf geen 40 uur meer in loondienst zag werken op het moment dat ik een kindje had.

Van logo tot muurschildering

Wat ik mezelf wél zag doen, was in alle vrijheid op een creatieve wijze voor mezelf werken. Tekenen, schilderen en ontwerpen in opdracht. Dit werk is in de loop van de jaren gegroeid tot het maken van illustratief maatwerk zoals logo ontwerpen, beeldrijke branding en ambachtelijk abstract.

Zelfexpressie neemt naast mijn werk in opdracht ook een belangrijke plaats in. Ik geloof sterk in de capaciteit van kunst om mensen te inspireren, hen te helpen hun talenten verder te ontwikkelen en hierbij te ondersteunen. Voor iedereen die zelf met creatieve technieken aan de slag wil en artistieke vaardigheden wil ontwikkelen, geef ik innerlijke schatkamer schilderdagen.

Jouw unieke visuele identiteit

Zoals je wel kan zien in mijn aanbod en portfolio, ben ik niet voor één ding te vangen. Als je bekend bent met Human Design, dan zul je in wat ik doe vast wel de veelzijdigheid van een Manifesting Generator herkennen. Alles wat ik maak staat in dienst van jezelf laten zien precies zoals je bent en een boodschap op een authentieke wijze overbrengen. Hierbij zet ik ook de vele Projector kwaliteiten die ik heb in mijn Design graag in en stem ik me volledig af op jou, waarbij ik de kern op een unieke visuele manier in beeld breng zodat je op een originele wijze je verhaal kunt vertellen en betere resultaten boekt.

Mijn Visie

Ik wil kunst en creativiteit toegankelijk maken voor iedereen, ongeacht hun achtergrond of ervaring. Ik streef ernaar om een ruimte te creëren waar mensen hun authentieke zelf kunnen uitdrukken en hun eigen unieke verhalen kunnen vertellen, zowel persoonlijk als binnen hun bedrijf.

Door middel van mijn werk wil ik anderen inspireren om hun creativiteit te ontdekken, te omarmen en hen begeleiden in hun artistieke reis.

Ik geloof dat kunst een krachtig middel is om verbinding te maken, zowel met onszelf als met anderen. Daarnaast geloof ik sterk in het bevorderen van groei en zelfbewustzijn met behulp van oeroude kennis en wijsheid, zodat iedereen zijn eigen plek kan innemen en moeiteloos zijn eigen unieke bijdrage kan leveren aan de wereld.

Mijn Successen

Naast een ondernemersreis met veel vallen en opstaan, heb ik door de jaren heen als ontwerper, illustrator en kunstenares samengewerkt met diverse gewaardeerde opdrachtgevers. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe en inspirerende samenwerkingen. Of je nu een bedrijf vertegenwoordigt dat een visuele identiteit wil ontwikkelen of een individu bent dat op zoek is naar een uniek kunstwerk, ik help je graag om je visie tot leven te brengen.

Enkele van mijn meest avontuurlijke en trotse project samenwerkingen zijn:

 • Tekst & Teken: Kinderboek illustraties
 • Natuurmonumenten: Vogelvluchten en artist-impressions voor projectvisies en landschap ontwerpen
 • Aardbalans: Natuureducatieve muurschilderingen
 • Het allergrootste Sprookjes Pretpark van Nederland: Competentie-strips voor HR afdeling en project-visualisaties
 • Classico Games Junior Muziekspel: Educatieve illustraties voor kinderen
 • Slot Schaesberg: Projectgroei in vogelvlucht illustraties
 • Abdij Heeswijk Dinther: Geschiedkundig miniatuurletters alfabet in ei-tempera en bladgoud
 • Nieuwbouw Projectbureau Nobelhorst: Zachte kaart nieuwbouw visualisatie van een duurzaam dorp in de stad
 • Onderwijs- en scholenstichtingen: Videoscribe animaties van onderwijsvisies
 • Minddistrict: Videoscribe animaties voor online leeromgeving
 • Academie voor Open Bewustzijn: Mindfullnes boekillustraties en AZS (algemeen zenuwstelsel) illustraties
 • Natuur is een Feest: Dierenkaarten voor kinderen
 • Ambitieuze coaches en ondernemers: Personal branding, logo's, webdesign en illustraties

Ben jij de volgende?

>