Innerlijke 

Schatkamersessie

Wil jij het geheim van je unieke zelf en het leven van je kwaliteiten en talenten nóg beter leren kennen?
Toen ik voor het eerst met de MTD Kalender (Maya Tzolkin Dreamspell kalender) in aanraking kwam en de betekenis van mijn geboortedatum zonnezegels las, wist ik niet wat me overkwam. Tot mijn grootste verbazing was er ongelofelijk veel herkenning van thema’s die centraal stonden in mijn leven. Waar ik ook met veel verbazing over las waren de 4 bewustzijnsniveau's die verbonden zijn aan het levenspad waarin je bent geboren. Deze niveau's vertegenwoordigen:

1 Je fundament 
De rode draad, wat jou bezielt en inspireert in je leven

2 Je manifestatie kwaliteiten
De kwaliteiten die je in je hebt om jezelf en je talent neer te zetten in de wereld

3 Je relationele kwaliteiten
Wat je in je hebt om vruchtbare relaties aan te gaan inclusief de relatie met jezelf

4 Je overtuigingen
Welke overtuigingen je hebt over jezelf en het leven, waar je van bewust mag worden, wat je helpt om dit om te buigen en te transformeren

Alles wat ik tegenkwam was een openbaring voor wat er speelde in mijn leven.
Ik kreeg precies een bevestiging van de uitdagingen die ik regelmatig tegenkwam en ik las letterlijk de kern van mijn oude patronen.
Dit gebeurde allemaal eind 2012. Vanaf dat moment werd ik verliefd op deze inspirerende kalender die dankzij José Arguelles (Maya onderzoeker, kunstenaar, New Age auteur & visionair) in 1987 in een wereldwijd bruikbare kalendervorm werd vertaald. Hij synchroniseerde de Mayakalender met de Gregoriaanse kalender (de 365 dagen kalender die wij kennen) en verbond ons opnieuw met de wijsheid van de Maya’s in de vorm van een 13 Manen Tzolkinkalender.

En nu komt het allermooiste

Ik las dus ook letterlijk wat hierbij helpen kon om mijn kernkwaliteiten en talenten te leven! Hierdoor kreeg ik inzicht wat ik nodig had om verder te groeien.

Vanaf dat moment ben ik gaan reizen op de dagenergie van de Maya Tzolkin Dreamspell kalender en heb ik me steeds verder verdiept in de thema's die hierbij horen.

Op dit moment ben ik op een punt gekomen om deze oeroude kennis op mijn eigen wijze door te geven.

Een van de geboorte levenspaden omgezet naar 
een verhaal met een sprookjestekening

Wat anderen zeggen

De Innerlijke Schatkamersessie heb ik als zeer informatief, verhelderend, bevestigend, inspirerend en ook erg leuk ervaren! Bianca legt ’t allemaal heel goed en rustig uit. De illustraties en toelichting erbij waren helder en erg mooi en vrolijk opgesteld. Voor de sessie had ik al e.e.a. gelezen over de Mayakalender, maar nu vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Een aanrader, ook om cadeau te doen! Dank je wel !


Angelique Dijkhuizen

Levensmiddelen technoloog & Levenspad bewandelaar

Wat een mooie sessie was dat. Waar ik het over heb? De Schatkamersessie van Bianca. Gebaseerd op jouw geboortedatum en de Maya kalender neemt ze je mee in de wondere wereld van de Maya kalender, kom je erachter in welk huis je geboren bent en in welke straat dat huis staat.


Aangenaam ik ben geboren op een GAP dag, jippie, KIN 165. Een hele mooie metafoor, oftewel je leert jezelf beter kennen en je krijgt nieuwe inzichten die je helpen om dagelijks je leven vorm te geven en nog meer vanuit flow te leven. Aanrader!


Wilfred vd Meer

Impactvolle Sprekerscoach

Ik was al een aantal keren met de Maya’s en hun Tzolkinkalender aan de slag gegaan maar steeds kwam ik niet echt tot de ware essentie van de mogelijkheden met deze kalender.


Na de 1e Innerlijke Schatkamer VIP-sessie met Bianca tijdens haar basistraining Manifesteren met de Maya Tzolkin Dreamspell kalender was ik enorm gestimuleerd en gemotiveerd om mij deze keer de Tzolkinkalender echt eigen te maken. Ik was direct verkocht door de eerste slide van het Universum tijdens de sessie van Bianca, daar waar we uit ontstaan zijn. Wel moest ik erg wennen aan de eigen benamingen van Bianca waardoor bij mij wat verwarring ontstond maar na het doen van een 2e VIP-sessie was ik verkocht.


Het kost tijd, zelf discipline en doorzettingsvermogen maar dan heb je ook waar voor je geld. De basistraining waarin de sessies zijn opgenomen is prachtig van opzet. Doordat je zelf de werkbladen invult worden de persoonlijke betekenis van de Zonnezegels en hun gidsen heel duidelijk. Dank je wel Bianca!


Simone Meijerhof

Holistisch Therapeut / ReikiMaster / Sexual Healing Coach

Yvonne Takken

Wat ik niet had verwacht is dat ik zomaar de kern van de boodschap herkende in de informatie die ik gekregen heb. De kern van mijn leven en ook van mijn valkuilen en van mijn kwaliteiten. Natuurlijk heb ik op mijn 57-ste levensjaar al best een hoop inzichten verworven en puinhopen getransformeerd en dan is het heel fijn om die kern en het resultaat van je leven tot nu toe bevestigd te horen worden door de inzichten die Bianca heeft verkregen uit de Mayakalender. 

De informatie die ik heb verkregen is bruikbaar en zeer vakkundig overgebracht. Een vette aanrader voor ieder die wat meer versteviging en een basis wil voelen om het zo vaak wankele evenwicht te versterken.

Yvonne Takken

Creatief Therapeute

Wat gaan we doen?

Tijdens een Innerlijke Schatkamersessie gaan we samen een reis maken in de betekenis van je geboortedatum en krijg je inzicht in: 
  
De rode draad van je leven

Wat jou helpt om mooie dingen neer te zetten in je leven 

Hierdoor krijg je meer grip op wie je werkelijk bent en wat je persoonlijk nodig hebt om verder te groeien en je talenten te ontwikkelen.

Jouw investering

Innerlijke Schatkamersessie

  • 1x persoonlijke 1 : 1 sessie via Zoom of op lokatie in mijn Atelier (duur max. 60 - 90 min.)
  • Uitleg over de inhoud en betekenis van jouw persoonlijke geboorte zonnezegel, creatietoon en levenspad + de kern van jouw kwaliteiten, talenten en gave, valkuilen en uitdagingen
  • Uitleg over de 4 bewustzijnsniveau's die op een persoonlijke manier gekoppeld zijn aan je geboortedatum
  • Een opname zodat je alles nog eens rustig na kunt kijken en beluisteren.
>