UNIEKE ONLINE BEDRIJFSIDENTITEIT

Weerspiegelt jouw online presentatie niet wie je werkelijk bent?

Geef je bedrijf de uitstraling die het verdient en maak jezelf op authentieke wijze zichtbaar.

Waarom is een unieke 

online presentatie zo belangrijk?

  • Met een unieke online bedrijfsidentiteit maak je een krachtige eerste indruk op potentiële klanten en partners, waardoor ze sneller geneigd zijn om met jou in zee te gaan.
  • Een consistente merkidentiteit over alle kanalen zorgt voor een professionele uitstraling en versterkt het vertrouwen.
  • Een aantrekkelijke identiteit trekt het juiste type klanten aan die goed bij je bedrijf passen.
  • Je zult je onderscheiden van concurrenten en een unieke positie in de markt innemen.
  • Een sterke online aanwezigheid vergroot je zichtbaarheid en trekt meer aandacht.
  • Het versterkt je geloofwaardigheid en geeft het gevoel dat je een gevestigde en professionele speler bent.
  • Het zal jou en je team meer zelfvertrouwen geven wanneer je je merk presenteert.
  • Je zult in staat zijn om je boodschap duidelijker en effectiever over te brengen.
  • Een sterke merkidentiteit kan klanten aantrekken en behouden.

Wat zijn de voordelen van een unieke online presentatie?

Authenticiteit

Vertrouwen

Geloofwaardigheid

Elly Smits

Teamcoach & Trainer

Het ontbrak mij aan creativiteit en ik was veel tijd kwijt, vooral als het gaat om de afbeeldingen voor social media berichten. Ik bleef ook veilig in mijn kleurgebruik en wist niet dat dit mogelijk niet het beste bij mij en mijn dienst aansloot. Door de vormgeving van de templates en mijn unieke kleuren kan ik sneller bepalen wat ik nodig heb voor mijn uitingen op social media. Er komt een lijn in mijn website en socials en daarmee suggesties en een richting. Voor mij is de waarde groot omdat ik nu templates heb waar ik steeds op voort kan borduren. Ik beveel dit traject aan mensen die starten of al even bezig zijn en stoeien met hun branding.

Een stappenplan om tot een
herkenbare visuele uitstraling van je bedrijf te komen

Je start dit traject zelf eerst met het creëren van een eigen beeldensfeer. Dit gaan we doen aan de hand van een Moodboard maken in Canva. Daarna volgen de eerste basis-kleur ontwerpen op basis van jouw Moodboard. Deze ga ik persoonlijk voor jou op maat ontwerpen en verzorgen. In deze stap vindt een 1e online ontwerp-overleg via Zoom plaats.

Na deze 1e stap volgt een verdiepingslag van deze ontwerpen op basis van wat we besproken hebben. De sfeer en stijl die hieruit voortkomt wordt doorgezet in voor jou op maat gemaakte template ontwerpen voor Instagram (posts, highlights, story's) evenals een Facebook en een Linkedin banner ontwerp.

Hierna volgt een 2e online ontwerp-overleg waarin we 1 extra onderdeel naar keuze bespreken. Dit kan bestaan uit het bedenken van creatieve ideeën en een concept-ontwerp voor een E-book, E-magazine, Presentatie (voor bijv. Webinar/Seminar/Website) template ontwerp evenals het maken van een YouTube banner en/of een Video omslagfoto of een serie van 3-5 Blog afbeeldingen afhankelijk van wat jij nodig hebt. 

De ontwerpen die zijn ontstaan worden in een 3e online ontwerp-overleg samen met alle basis ontwerpen qua eenheid, kleur en uitstraling besproken. Aan het einde van deze reis ontvang je de linken naar alle Templates die voor jou zijn ontworpen, zodat je hier zelf mee verder kan en dit optimaal kan inzetten om jezelf op jouw eigen unieke manier online zichtbaar te maken. Hierbij ontvang je een strategisch Marketing advies op basis van je Human Design profiel.

Ontdek hoe klanten je gemakkelijker zullen
herkennen en onthouden

Petra van Gessel

Transformatiecoach

De vraag die ik mezelf stelde was 'hoe maak ik mezelf zichtbaar op een manier dat het mijn doelgroep raakt, puur door het zien van mijn kleuren en beelden'. Ik wilde dat mijn visie door mijn kleuren en beelden ging ademen. De visuele vormgeving op basis van mijn unieke kleuren hebben de juiste innerlijke snaren aangeraakt. Het klopt. Daardoor kan ik mijn authentieke geluid laten horen waarmee ik mijn doelgroep aantrek. Mijn persoonlijke waarde zit 'm vooral in de focus op de zielskleuren en de uitwerking daarvan. Ook de Zoom calls dragen daaraan bij. Ik heb die als heel prettig ervaren. Door met elkaar te sparren, hersenspinsels en gevoelens hierover te delen, kom je tot een bepaalde en gewenste resonantie wat het traject ten goede komt. Dat maakt mede dat ik erg blij ben met het eindresultaat. De kans is heel groot dat ik dit traject aanbeveel aan mensen die de waarde en noodzaak voelen van bewustzijnsontwikkeling en die een visuele vertaalslag willen maken van hun zielsmissie in hun bedrijf.


Annemarie van Balen

Annemarie van Balen

Schatkaart Kindercoach

Ik verlangde naar een eenduidige manier om mijn bedrijf herkenbaar op social media in beeld te kunnen brengen. Een wijze die past bij wie ik ben en hoe ik handel. Het heeft me sterker gemaakt in mijn eigen visie, het sterkt me om meer gebruik te gaan maken van social media om mijn boodschap te verkondigen. De kleuren daagden me ook uit om net buiten mijn comfortzone te gaan acteren. De resultaten zijn geweldig. Als er iemand spreekt over: "wat moet ik met mijn website of ik heb geen idee over hoe ik mijn branding moet doen" dan verwijs ik ze graag door.


€ 1497,-

In 6 stappen naar een unieke online bedrijfsidenteit

Geef je bedrijf de online uitstraling die het verdient.

betaling in termijnen is mogelijk

Ellen Loopstra

Alignment Expert & Businesscoach

Ik verlangde ernaar dat ik een huisstijl zou hebben die aansluit op al (!) mijn klanten en in alignment is met mijn missie als ondernemer. Door de vormgeving van mijn templates op basis van mijn unieke kleuren is mijn zelfvertrouwen enorm vergroot en daardoor heb ik koers gezet naar waar IK heen wil. Ik heb mijn hele kleurenpallet omgegooid.. Minder strakke huisstijl.. meer aansluitend op wie ik ben.
De kans is groot dat ik dit traject zou aanbevelen (een 11 op een schaal van 0-10).

Elisabeth vd Meer

Visionair, Profeet & Mythologist

Mijn belangrijkste doelstelling was dat ik graag een bedrijfsuitstraling wilde die ik overal in al mijn uitingen kon gebruiken, die ook echt uitstraalde wie ik in de kern ben. Probleem: Het was een bij elkaar geraapt zootje, dat mijn kijkers/volgers vaak in verwarring bracht. Op dit moment heb ik nu een grote variatie aan templates die allemaal binnen het grote thema passen en echt herkenbaar zijn als mijn stijl. Ik heb nu een vaste uitstraling voor al mijn online uitingen. Allemaal in hetzelfde kleurenpalet. Dat krachtig en dat laat zien wie ik in de kern ben. En waar mijn bedrijf over gaat, de kernwaarden. Omdat ik me meer thuis voel bij mijn uitstraling heb ik meer zelfvertrouwen en voel ik me krachtiger. Dit traject zal ik zeker aan anderen aanbevelen.


Marlene Hanssen

Auteur, Docent Reikimaster

Ik wilde mijn huisstijlkleuren nog eens onder de loep nemen. Wat paste wel nog en wat niet meer. Ook trok de eenduidigheid mij aan. Huisstijlkleuren zijn helder. Ze resoneren goed met mij en hopelijk ook met mijn potentiele klanten. Ook ligt er de basis voor eenduidigheid in mijn socials. Ik ben blij met mijn bedrijfskleuren en op maat ontworpen templates en beveel dit traject aan aan collega's die starten of toe zijn aan aanpassing van hun huisstijl.

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als ik betaald heb?

Je ontvangt een welkomst e-mail waarin jouw deelname bevestigd wordt. Hierna ontvang je automatisch de inlog-gegevens van de bijbehorende Online Leeromgeving waar je direct instructies vindt voor het maken van een Moodboard en aan de slag kan gaan. Hierna neem ik snel contact met je op voor het maken van een 1e Ontwerpoverleg afspraak.

Kan ik ook meedoen als ik startende ondernemer ben?

Jazeker, dit traject is juist heel erg geschikt voor startende ondernemers. Dankzij dit traject wordt jouw online bedrijfsuitstraling in de basis direct goed neergezet zonder daar een dure vormgever voor in te schakelen.

Is dit traject alleen geschikt voor ondernemers?

Ja, de training is alleen geschikt voor ondernemers.

Kan ik dit traject terugkijken als ik wil?

Ja, dat kan zeker. Dit traject wordt zolang als ik leef beschikbaar voor je gesteld. Binnen deze tijd is het mogelijk om alle stappen van het traject terug te kijken wanneer je wil.

Ik heb een andere vraag

Ik help je graag. Mail even naar: info@biancaverbeeld.nl

 Kies voor een krachtige eerste indruk!

>