Ben jij op zoek naar een manier om jouw kennis, visie of boodschap op een unieke wijze te visualiseren?

Laten we beginnen met een kennismaking over en weer. Naast brainstormen online ben je in mijn atelier ook live van harte welkom.

wat kan dit gesprek voor jou betekenen?

Binnen een half uur helderheid over jouw volgende stap en acties

Ervaar het gemak van iemand die jou helpt bij het in beeld brengen van jouw boodschap

Het kan frustrerend zijn wanneer je merkt dat het niet lukt om jouw verhaal goed te verbeelden. Door ideeën uit te wisselen hoe het wel lukt, word je gestimuleerd om zelf óf samen met mij in actie te komen.

Overwin uitdagingen bij het uitvoeren van unieke en originele ideeën die precies bij jou passen

Door middel van wederzijdse inspiratie en het uitwisselen van ideeën, ontdek je precies wat de  mogelijkheden zijn en hoe je deze op een passende manier zelf óf door mij kunt laten vormgeven.

Ontvang ondersteuning 

bij het vinden van de juiste vormen en kleuren voor jouw verhaal

Deel met mij waar je precies mee worstelt als het gaat om het kiezen van vormen en kleuren.
Samen bekijken we hoe je dit kan aanpakken en hoe je tot een passende oplossing kunt komen.

Wat anderen zeggen

Dank je wel Bianca voor je ideeën en inspiratie die je tijdens dit gesprek met mij gedeeld hebt. Je bent een duizendpoot die van alle markten thuis is. Je combineert verschillende invalshoeken op een manier die alles samen brengt, zodat het perfect bij elkaar past en alles klopt. Je hebt me verder geholpen om de volgende stap te zetten naar meer professionaliteit en kracht voor de uitstraling van mijn website.

Hierdoor kan ik de juiste klanten bereiken om mee samen te werken. Uiteindelijk gaat het bij ons allemaal om het gevoel. Dat is de reden dat ik bij jou een gratis kennismaking heb geboekt. Ik kan dit iedereen aanraden die meer wil dan ‘gewoon’.

Als Lifestyle Transformatie Coach was ik voor mijn website Patricia Leenaarts op zoek naar een extra dimensie om de uitstraling van de website meer kracht bij te zetten. Tijdens de kennismaking heeft Bianca meegekeken en adviezen gegeven waar nog winst te behalen is. Een fijne samenwerking die zeker nog meer moois gaat opleveren. Nogmaals dank je wel Bianca, je bent een vakvrouw.
Patricia Leenaarts /  Lifestyle Transformatie Coach
 1. 1
  Plan een moment in de onderstaande agenda waarop je een vraag wil inbrengen of bespreken.
  Je ontvangt een mailtje met een link naar onze online meeting
 2. 2
  Je ontvangt een bevestiging 
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat de gratis kennismaking is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek.
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting. Daar bespreken we jouw vraag.
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Als ik het gevoel heb dat ik je hierna verder kan helpen, kan het zijn dat ik je een aanbod doe. Zo zijn eventuele vervolg- en groeistappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat dit inhoudt en waarmee je aan de slag kan gaan.

Boek nu een gratis brainstormsessie!

Kies hier een datum + tijd:

>