PERSONAGE ILLUSTRATIES

Op zoek naar een personage tekening om je verhaal écht te laten spreken?

Kies voor een unieke illustratie om je te helpen bij het vertellen van je verhaal, visie of methode.

Thérèse Snel EFT behandelaar en coach

Wanneer ik op zoek ging naar een heldere weergave van de EFT-kloppunten voor mijn klanten, stuitte ik vaak op dezelfde soort afbeeldingen. Ik wilde iets dat niet alleen duidelijk was, maar ook origineel. Dat is precies wat Bianca heeft getekend. Geen standaard afbeelding, het is helemaal op maat gemaakt met de afbeelding van mezelf erbij. Wat de illustratie extra bijzonder maakt, is dat het volledig persoonlijk en uniek is. Samen met mijn huisstijl kleuren maakt het gewoon prachtig.
Ik ben zo enthousiast en kan niet wachten om het op mijn website te delen. Het is écht meer dan ik had durven dromen. Ik vind hem zó leuk en ben hier zó blij mee! Als je op zoek bent naar iets unieks om je expertise te presenteren, kan ik een personage illustratie alleen maar van harte aanbevelen!

Thérèse Snel| EFT-behandelaar en coach Pijnherstel

Ik ben erg onder de indruk van Bianca haar creativiteit. Zelden kom je een talent tegen dat zo gevarieerd kundig is. Van portretten tot strips en van prachtig getekende / geillustreerde plattegronden tot botanische tekeningen. Ongelofelijk. Voor mij heeft ze een strip ‘Eigenwijze Wiesje’ ontwikkeld voor het magazine ‘Bewust Leven’ alsmede een illustratie ‘Het Netelsprookje’ voor bij een artikel over de lente. Ik kan iedereen aanraden om met haar te werken. Bekijk haar uitgebreide portfolio, er zit zeker iets bij wat je als opdrachtgever kan inzetten: illustraties voor in een trainingsmap, jaarverslag, een kunstwerk voor op kantoor. Bianca denkt goed mee met de klant en haar creativiteit is ook nog betaalbaar!

Yvette van Kempen | Entrepreneur UBUNTU South Africa

Toen ik een oproep deed voor iemand die mijn magische verhalen met illustraties tot leven kon brengen werd Bianca mij aangeraden. We hadden direct een goede klik en ze begreep wat ik wilde en vooral ook waar ik met mijn verhalen en illustraties naar toe wilde groeien. Met het draakje heeft zij een nieuwe tekentechniek geïntroduceerd, waardoor hij heel erg mooi en aansprekend is geworden. De reis die het elfje heeft gemaakt zijn vanaf de eerste lijnen tot het definitieve karakter echt bijzonder geweest. Bianca heeft er alle tijd en aandacht aan besteed en heeft een enorm goed oog voor detail, waardoor het elfje een heel sprekend en perfect innerlijk elfje is geworden.

Ze nam de tijd om samen te zoeken naar de stijl die bij mij past. De karakters van de hoofdpersonen in mijn verhalen zijn echt bijzonder geworden en geven direct de sfeer van de online magische wereld weer die ik aan het creëren ben en geven ook een extra dimensie aan mijn logo. Ze denkt mee, is ontzettend creatief en echt bereid om een stap extra te doen voor het beste resultaat. Ik ben ontzettend blij met haar en hoop dat we nog lang mogen samenwerken en vooral ook mogen groeien in onze creatieve expressies.

Eveline van Dongen | Inner IK Specialiste

Wil jij jouw boodschap of visie versterken met een unieke illustratie? 

Laten we samen de mogelijkheden bespreken hoe dit kan werken voor ook jouw onderneming. 

>