DIGITALE SCREENSAVERS

Ondernemen met de Maya Tzolkin Dreamspell kalender 

20x krachtige affirmaties als Innerlijk Kompas voor 2024

MAYA-Levenspad affirmatiekaarten © Bianca Snip

''Toen ik voor het eerst mijn Maya zonnezegel ontdekte, wist ik niet goed wat ik ermee moest, totdat ik de sleutel van een deur ontdekte naar ongekende potentie ..''

Worstel jij wel eens met 'vertrouwen' en 'bewuste keuzes' maken in je leven en ondernemen? Dat gevoel begrijp ik maar al te goed. Mijn eigen reis begon met die worsteling, tot ik in aanraking kwam met de natuurlijke tijd van de Maya Tzolkin Dreamspell-kalender.

Ik zat vast in valkuilen, uitdagingen en verborgen patronen, maar de dagelijkse energieën van de Tzolkin kalender openden mijn ogen voor mijn eigen kwaliteiten, potentie en talenten.

Dit ontdekkingsproces leidde tot een creatieve uitlaatklep: een serie van 20 levenspad affirmatiekaarten die mijn reis weerspiegelden. Terwijl ik deze reis maakte, werd synchroniciteit mijn metgezel.

De verbinding tussen de dagelijkse thema's en mijn eigen ervaringen versterkte mijn vertrouwen, waardoor ik nu dans op het natuurlijke ritme van het leven.

Wil jij dit ook ervaren?

Hieronder deel ik mijn galerij met 20 affirmatiekaarten die mij hebben geholpen de essentie van de dagelijkse energie te begrijpen. Dit proces heeft me in staat gesteld om de diepere betekenis te ontdekken van de levenspaden volgens de Maya Tzolkin Dreamspell-kalender en om meer synchroniciteit te ervaren in mijn leven, zowel persoonlijk als in mijn ondernemerschap.

Dit is wat anderen erover zeggen

 

Sinds een jaar of 2 gebruik ik de affirmatiekaarten van Bianca als achtergrond op mijn laptop. Ik zie ze daardoor dagelijks en lees ze zeer regelmatig even opnieuw. De affirmaties en afbeeldingen zijn positief, krachtig en helpen me herinneren aan mijn innerlijke potentie. Ze zijn kleurrijk, maken me blij en geven me vertrouwen. De meeste ken ik inmiddels uit mijn hoofd en ik merk dat ze regelmatig spontaan in me opkomen, bijv. als ik loop te wandelen of ’s morgens tijdens mijn dagopening. Juist
de herhaling van dezelfde woorden maakt dat ze steeds meer doordringen en me steunen op momenten dat ik behoefte heb aan bevestiging en bemoediging van buitenaf.


Avelien

De Levensgenieter

 

Ik vind de affirmaties erg mooi en ooit ga ik ze zelf maken, maar voor nu zijn die van jou geweldig! De Rode Draak staat in beeld als ik opstart. Mijn bedoeling is deze dan 13 dagen te laten staan. Zo zie ik het iedere morgen en dan straks op toon 1 de volgende voor 13 dagen. 


Melanie

van Gites en camping Les Deux Freres

Jouw investering in deze 20x digitale screensavers

Ondernemen met de Tzolkin affirmaties voor 2024

  • 20x visuele reminders voor het bijhouden van de dagenergie van de Maya Tzolkin Dreamspell kalender
  • Met gebruiksaanwijzing om groot of klein toe te passen als bureaublad achtergrond
  • Voor Windows & Mac

27

20x digitale screensavers Ondernemen met de Tzolkin affirmaties

prijs is exclusief 21% btw

Door wie zijn deze affirmaties gemaakt?

Ik ben Bianca Snip, een holistisch gedreven grafisch ontwerper, illustrator en kunstenares. Mijn missie is om jouw boodschap op authentieke wijze te verbeelden en je te inspireren om te kiezen voor groei in plaats van zekerheid. Ik balanceer tussen het maken van visuele vertalingen en het ondernemen met de Maya Tzolkin Dreamspell-kalender.


In een harmonieus samenspel leg ik de essentie van je boodschap vast en maak ik een visuele vertaling van jouw boodschap, project of visie. Met een uniek kleurensysteem als kompas help ik je om je identiteit tastbaar te maken en voeg ik een vleugje magie toe door je verhaal te verbinden met authentieke ontwerpen en visualisaties.

Veel gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik betaald heb?

Kan ik deze affirmaties ook gebruiken als ik helemaal niets van de Mayakalender weet?

Zijn er voorwaarden aan deze digitale affirmatie screensavers verbonden?

Zijn deze affirmaties ook in kaartvorm verkrijgbaar?

Kan ik de affirmatie afbeeldingen uitprinten als ik wil?

Als ik niet tevreden ben, mag ik dan mijn geld terugvragen?

Hoe kan ik contact opnemen?

>