PILOT: In 6 stappen naar een unieke online bedrijfsidentiteit

In dit traject werken we samen aan een authentieke visuele uitstraling van jouw persoonlijke bedrijfskleuren en online boodschap.

7 Lessen

Easy

Voortgang

Niet begonnen

PILOT: Spelen met je online huisstijl

Huisstijl bewaak tips & adviezen voor ondernemers.

Easy

Manifesteren met de Maya Tzolkin Dreamspell VIP JAAR Abonnement

In dit Jaarabonnement worden de thema's van jouw persoonlijk ingevulde routekaart uit de basistraining Manifesteren met de Maya Tzolkin Dreamspell kalender van dichtbij bekeken en besproken. De inhoud van dit Jaarabonnement bestaat uit persoonlijke verdieping van de 5x Kastelen en de bijbehorende 20 levenspaden. In totaal ontvang je 20 VIP Sessies verspreid over 260 dagen.

34 Lessen

Intermediate

Voortgang

Niet begonnen

KASTEEL 1 dagenergie Maya Tzolkin Dreamspell kalender

In deze cursus wordt de dagenergie van de 4 levenspaden in het 1e Kasteel uitgelegd en omschreven. En vind je inspirerende afbeeldingen, uitleg over creatietonen, partnerkruizen van 52 dagen met bijbehorende quotes, linken naar muziek, meditaties en filmpjes.

62 Lessen

Intermediate

Voortgang

Niet begonnen

KASTEEL 1 dagenergie Maya Tzolkin Dreamspell kalender (TRY-OUT 1 = afgerond)

In deze training gaan we samen op pad en de 4 levenspaden van het 1e Kasteel in de 13 Manen Tzolkinkalender verkennen. Je leert oeroude Maya kennis en wijsheid praktisch toepassen en implementeren. 

We gaan kijken naar wat jou activeert en helpt om in beweging te komen. Hier nemen we ook de verbinding met het lichaam in mee. En je gaat zelf berekeningen maken en interpreteren. Wie ben jij voor familie, bekenden, vrienden en/of klanten? En wat zijn zij voor jou? 

60 Lessen

Intermediate

Voortgang

Niet begonnen

13 daagse Gele Zon Mini Maya-training

In deze training leer je de kernkwaliteiten kennen die helpen om het thema 'Onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf en anderen' vorm te geven in je leven en zo goed als mogelijk in te vullen.

Wat vertelt de oeroude kennis en wijsheid van de Maya's over dit thema en hoe kan de Tzolkinkalender hierbij helpen en ondersteunen? Naast informatie over het Gele Zon levenspad dat hierbij hoort zijn ook creatieve opdrachten en oefeningen te vinden om de kennis toe te passen en te implementeren.

Ben je geboren in dit levenspad dan is dit een extra waardevolle training om te doen als dit pad actueel is vanuit de dagenergie in de Maya Tzolkinkalender.

16 Lessen

Intermediate

Voortgang

Niet begonnen

Manifesteren met de Maya Tzolkin Dreamspell kalender (TRY-OUT 2 = afgerond)

In deze cursus leer je het systeem van de Mayakalender kennen en ga je op reis in de 4 bewustzijnsniveau's van het levenspad waarin je bent geboren. Je leert je innerlijke gidsen kennen die bij jouw persoonlijke geboorte zonnezegel, levenspad en talent horen. Hiermee vind je de sleutel van de poort naar jouw innerlijke schatkamer waarmee je een stromende creatieflow kan creeren in je werk en in je leven. 

21 Lessen

Intermediate

Voortgang

Niet begonnen

Manifesteren met de Maya Tzolkin Dreamspell kalender (TRY-OUT 1 = afgerond)

In deze cursus leer je het systeem van de Maya Tzolkin Dreamspell kalender kennen en ga je op reis in de 4 bewustzijnsniveau's van het levenspad waarin je bent geboren. Je leert je innerlijke gidsen kennen die bij jouw persoonlijke zonnezegel en levenspad (geboortehuis en straat) horen. Hiermee vind je de sleutel van de poort naar jouw innerlijke schatten waarmee je een stromende creatieflow creëert in je werk en in je leven.

22 Lessen

Intermediate

Voortgang

Niet begonnen
Pen
>