In 6 stappen naar een unieke online bedrijfsidentiteit

In dit traject werken we samen aan een unieke kleurrijke online bedrijfsidentiteit en brengen we eenheid in jouw visuele online bedrijfsuitstraling voor jouw persoonlijke bedrijfsboodschap.

19 Lessen

Easy

Voortgang

Niet begonnen

Jaarabonnement Toveren met de Tzolkin

Dit jaarabonnement is een vervolg op de Maya Tzolkin Dreamspell kalender basiscursus. De inhoud bestaat uit ondersteunende werkboeken en het lopen van je persoonlijke routekaart waarbij je de betekenis en essentie van alle levenspaden voor jezelf persoonlijk leert kennen. Hier ontvang je persoonlijke begeleiding bij.

34 Lessen

Intermediate

Voortgang

Niet begonnen

Minicursus Meesterwerkjes Maken

In deze minicursus leer je stap voor stap mini-composities maken en nodig ik je uit om spelenderwijs je eigen schilderstijl te ontdekken met behulp van eenvoudige teken- en aquarelverf schildertechnieken.

9 Lessen

Easy

Voortgang

Niet begonnen

KASTEEL 1 dagenergie Maya Tzolkin Dreamspell kalender (TRY-OUT 1 = afgerond)

In deze training gaan we samen op pad en de 4 levenspaden van het 1e Kasteel in de 13 Manen Tzolkinkalender verkennen. Je leert oeroude Maya kennis en wijsheid praktisch toepassen en implementeren. 

We gaan kijken naar wat jou activeert en helpt om in beweging te komen. Hier nemen we ook de verbinding met het lichaam in mee. En je gaat zelf berekeningen maken en interpreteren. Wie ben jij voor familie, bekenden, vrienden en/of klanten? En wat zijn zij voor jou? 

60 Lessen

Intermediate

Voortgang

Niet begonnen

Manifesteren met de Maya Tzolkin Dreamspell kalender (TRY-OUT 2 = afgerond)

In deze cursus leer je het basis systeem van de Maya Tzolkin Dreamspell kalender kennen en ga je op reis in de 4 bewustzijnsniveau's van het levenspad waarin je bent geboren. Je leert je innerlijke gidsen kennen en gaat aan de slag met het invullen van je persoonlijke routekaart.

21 Lessen

Intermediate

Voortgang

Niet begonnen

Manifesteren met de Maya Tzolkin Dreamspell kalender (TRY-OUT 1 = afgerond)

In deze cursus leer je het systeem van de Maya Tzolkin Dreamspell kalender kennen en ga je op reis in de 4 bewustzijnsniveau's van het levenspad waarin je bent geboren. Je leert je innerlijke gidsen kennen die bij jouw persoonlijke zonnezegel en levenspad (geboortehuis en straat) horen. Hiermee vind je de sleutel van de poort naar jouw innerlijke schatten waarmee je een stromende creatieflow creëert in je werk en in je leven.

22 Lessen

Intermediate

Voortgang

Niet begonnen

13 daagse Gele Zon Mini Maya-training

In deze training leer je de kernkwaliteiten kennen die helpen om het thema 'Onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf en anderen' vorm te geven in je leven en zo goed als mogelijk in te vullen.

Wat vertelt de oeroude kennis en wijsheid van de Maya's over dit thema en hoe kan de Tzolkinkalender hierbij helpen en ondersteunen? Naast informatie over het Gele Zon levenspad dat hierbij hoort zijn ook creatieve opdrachten en oefeningen te vinden om de kennis toe te passen en te implementeren.

Ben je geboren in dit levenspad dan is dit een extra waardevolle training om te doen als dit pad actueel is vanuit de dagenergie in de Maya Tzolkinkalender.

16 Lessen

Intermediate

Voortgang

Niet begonnen
Pen
>