Innerlijke Groei
Tekst

Manifesteren met de Maya Tzolkin Dreamspell VIP JAAR Abonnement

7 Modules 0 Hoofdstukken 34 Lessen Intermediate

Over deze training

In dit Jaarabonnement worden de thema's van jouw persoonlijk ingevulde routekaart uit de basistraining Manifesteren met de Maya Tzolkin Dreamspell kalender van dichtbij bekeken en besproken. De inhoud van dit Jaarabonnement bestaat uit persoonlijke verdieping van de 5x Kastelen en de bijbehorende 20 levenspaden. In totaal ontvang je 20 VIP Sessies verspreid over 260 dagen.

Learn more

Training Outline

No label
5 Lessen

KASTEEL 1

In deze module gaan we dieper in op de persoonlijke betekenis van de 4 levenspaden in het 1e Kasteel. De naam van dit Kasteel is afgeleid van het Rode Draak levenspad thema.
No label
5 Lessen

KASTEEL 2

In deze module gaan we dieper in op de persoonlijke betekenis van de 4 levenspaden in het 2e Kasteel. De naam van dit Kasteel is afgeleid van het Witte Wereldoverbrugger levenspad thema.
No label
5 Lessen

KASTEEL 3

In deze module gaan we dieper in op de persoonlijke betekenis van de 4 levenspaden in het 3e Kasteel. De naam van dit Kasteel is afgeleid van het Blauwe Aap levenspad thema.
No label
5 Lessen

KASTEEL 4

In deze module gaan we dieper in op de persoonlijke betekenis van de 4 levenspaden in het 4e Kasteel. De naam van dit Kasteel is afgeleid van het Gele Krijger levenspad thema.
No label
5 Lessen

KASTEEL 5

In deze module gaan we dieper in op de persoonlijke betekenis van de 5 levenspaden in het 5e Kasteel. De naam van dit Kasteel is afgeleid van ....
Pen
>