Innerlijke Schatkamer
Tekst

Jaarabonnement Toveren met de Tzolkin

7 Modules 0 Hoofdstukken 34 Lessen

Over deze training

Dit jaarabonnement is een vervolg op de Maya Tzolkin Dreamspell kalender basiscursus.
De inhoud bestaat uit ondersteunende werkboeken en het lopen van je persoonlijke routekaart waarbij je de betekenis en essentie van alle levenspaden voor jezelf persoonlijk leert kennen. Hier ontvang je persoonlijke begeleiding bij.

Learn more

Training Outline

Alleen voor leden
5 Lessen

KASTEEL 1

In deze module gaan we dieper in op de persoonlijke betekenis van de 4 levenspaden in het 1e Kasteel. De naam van dit Kasteel is afgeleid van het Rode Draak levenspad thema.
Alleen voor leden
5 Lessen

KASTEEL 2

In deze module gaan we dieper in op de persoonlijke betekenis van de 4 levenspaden in het 2e Kasteel. De naam van dit Kasteel is afgeleid van het Witte Wereldoverbrugger levenspad thema.
Alleen voor leden
5 Lessen

KASTEEL 3

In deze module gaan we dieper in op de persoonlijke betekenis van de 4 levenspaden in het 3e Kasteel. De naam van dit Kasteel is afgeleid van het Blauwe Aap levenspad thema.
Alleen voor leden
5 Lessen

KASTEEL 4

In deze module gaan we dieper in op de persoonlijke betekenis van de 4 levenspaden in het 4e Kasteel. De naam van dit Kasteel is afgeleid van het Gele Krijger levenspad thema.
Alleen voor leden
5 Lessen

KASTEEL 5

In deze module gaan we dieper in op de persoonlijke betekenis van de 5 levenspaden in het 5e Kasteel. De naam van dit Kasteel is afgeleid van ....
Pen
>