Innerlijke Schatkamer
Tekst

Manifesteren met de Maya Tzolkin Dreamspell kalender (TRY-OUT 2 = afgerond)

5 Modules 0 Hoofdstukken 21 Lessen Intermediate

Over deze training

In deze cursus leer je het basis systeem van de Maya Tzolkin Dreamspell kalender kennen en ga je op reis in de 4 bewustzijnsniveau's van het levenspad waarin je bent geboren. Je leert je innerlijke gidsen kennen en gaat aan de slag met het invullen van je persoonlijke routekaart.

Learn more

Training Outline

No label
6 Lessen

Module 1 - Introductie

Introductie online Mayakalender pilot training

Welkom

Welkom

1.2 Collage opdracht

Wat voor indruk heb je van je eigen geboorte levenspad straat gekregen tijdens de 1e VIP Sessie? Wat heb je hiervan herkent? Op welke manier kun je hier een gezicht aan geven?

Probeer een collage te maken van de sfeer die je geproefd hebt. En laat je leiden door het eerste wat in je opkomt. Volg je intuitie.  Ga aan de slag, zoek knipsels en teksten uit verschillende tijdschriften en combineer dit met persoonlijke spullen (denk aan je geboortekaartje, foto’s en andere bijzondere dingen die te maken hebben met wat jij belangrijk vindt zowel in jouw prive als zakelijk leven.

Het resultaat is een portret van jouw geboortestraat opgebouwd uit alles wat met jou als persoon te maken heeft. Het doel van deze collage is geen perfect plaatje maar een intuitieve rijke ingevulde compositie van beelden die de essentie van jou als persoon in het portret te brengen.

No label
3 Lessen

Module 2 - Geboorte zonnezegel en partnerkruis

In deze module behandelen we de betekenis van je geboorte zonnezegel (huis) en de betekenis van de gids, maatje, coach en leraar die in je geboortehuis wonen.

ZOOM Opname + Opdracht Module 2

Voordat je verder gaat met de lessen, download hier eerst het Werkboek met de opdracht die hoort bij het verkennen van je geboortehuis

2.1 Betekenis zonnezegels en creatietonen

In deze les ga je op zoek naar de betekenis van je geboortehuis

2.2 Geboorte zonnezegel partnerkruis + gids berekenen

In deze les ga je jouw persoonlijke partnerkruis invullen. Wie is jouw gids, maatje, occult (coach) en uitdager (leraar)?
No label
4 Lessen

Module 3 - Talent zonnezegel, partnerkruis en levenspad gidsen

In de vorige Module heb je jouw persoonlijke huisgenoten (partnerkruis) van je geboortehuis leren kennen in de vorm van een gids, maatje, coach en leraar.

In deze Module maak je kennis met de gidsen in je geboortestraat (geboorte levenspad) en talentstraat (talent levenspad). Deze gidsen versterken de kwaliteiten die je in je hebt op de 4 bewustzijnsniveau's van jouw eigen geboortestraat.  De gidsen die verbonden zijn met de eerste 3 huizen (zonnezegels) van je talentstraat helpen je met het versterken van je talent.

No label
6 Lessen

Module 4 – Kastelen en 7 levenspaden voor je geboorte

In deze module behandelen we de betekenis van de levenspaden (straten) in 5 kastelen. En de 7 levenspaden voor je geboorte. Op welke manier zijn deze verbonden met je geboorte levenspad en talent straat.

Pen
>