Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

V_jeremy-zero-PnGe1ITY4do-unsplash

Heerlijk om andere ondernemers te zien groeien in hun online herkenbaarheid en visuele zichtbaarheid. Beelden zeggen vaak meer dan 1000 woorden. Dat klinkt als een cliché maar het is echt waar.

De zaadjes die ik tot nu toe heb mogen planten bij de eerste deelnemers in mijn Pilot zijn in vruchtbare aarde gevallen en nu stapje voor stapje uit aan het komen.

Canva template ontwerpen op maat
Kleuren, teksten en beelden worden bewust gebruikt door het maken van op maat gemaakte Canva template ontwerpen en het volgen van bijbehorende tips en adviezen. Daardoor ontstaat steeds meer een geheel bij elkaar. Dat is iets waar ik het vaak mis zie gaan als het om delen van informatie gaat. Het wordt dan helaas zo’n niet gewild allegaartje .. terwijl dat met een beetje hulp en kennis van je eigen kleuren helemaal niet nodig is. Hier liep ik nog niet zo lang geleden zelf ook tegenaan en nu help ik er zelfs anderen mee.

Online herkenbaarheid en zichtbaarheid Pilot
Wil jij hier (net als ik toen) ook iets aan doen en de komende tijd groeien in je online herkenbaarheid en zichtbaarheid? Ben jij bereid om mee te denken en feedback te geven op de inhoud van mijn Pilot?

Tot eind febr. is het mogelijk om je in te schrijven want ik wil heel graag nog enkele dingen oefenen en uitproberen op het gebied van innerlijke kleuren. Als je deze kleuren gebruikt in je zakelijke online branding en je eigen beeldtaal toepast neem je vanzelf stralend en herkenbaar je eigen plek in.

In dit 1:1 traject is nog plek voor enkele personen. Voor meer informatie (zie https://lnkd.in/gNiWP_s4)

Over de Auteur

Hi, mijn naam is Bianca Snip. De ene keer is een eenvoudige tekenpen of potlood mijn gereedschap. De andere keer maak ik op digitale wijze een grafisch ontwerp voor je personal branding of schilder ik op expressieve wijze op een doek. Intuitief denken en doen zijn bij mij met elkaar verbonden. Ik ben een beelddenker, hierdoor kan ik goed tot in detail verbeelden wat bij jou past en hoort. Wat ik voel en zie, teken en ontwerp ik in verschillende stijlen uit. Zo breng ik inspiratie, prikkel ik de fantasie en geef ik opnieuw bezieling aan projecten, processen en ideeën.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Insert Content Template or Symbol
>