Branding & Design
Tekst

In 6 stappen naar een unieke online bedrijfsidentiteit

5 Modules 0 Hoofdstukken 19 Lessen Easy

Over deze training

Dit wordt echt te gek! Blij dat je erbij bent -:)

In deze PILOT gaan we op zoek naar jouw visuele bedrijfsidentiteit en eenheid creëren in jouw online huisstijl uitstraling (Personal Branding).

Learn more

Training Outline

Alleen voor leden
5 Lessen

FASE 1 - Je eigen kleurensfeer creëren

In de eerste fase ga je aan de slag met het creëren van een Moodboard in Canva, waarmee je jouw unieke sfeer en kleurenpalet bepaalt. Deze belangrijke eerste stap vormt de basis voor het ontwikkelen van jouw persoonlijke branding.
Alleen voor leden
5 Lessen

FASE 2 - De uitstraling van je identiteit bepalen

In deze fase zullen we de kleuren integreren in de basisontwerpen van je huisstijl en werken aan het creëren van je brandboard en look & feels.

2.2 Kleuren implementeren op basis van je Naam + Geboortegegevens

In deze Module gaan we aan de slag met het maken van een uniek kleurenpalet wat helemaal afgestemd is op de essentie van jouw praktijk of bedrijf. Je bedrijfsnaam Je dienst Je visie Persoonlijke zielskleur Samen schenkt dat een uniek kleurenpalet wat helemaal afgestemd is op de essentie van jouw praktijk of bedrijf.

2.3 Innerlijk kleurkompas + kleuren implementeren huisstijl basisontwerpen

In deze Module gaan we aan de slag met het maken van een uniek kleurenpalet wat helemaal afgestemd is op de essentie van jouw praktijk of bedrijf.
Alleen voor leden
4 Lessen

FASE 3 - Praktische en creatieve Canva vaardigheden

In deze module ontdek je praktische uitlegvideo's voor het beheren van jouw huisstijl in de Canva Brand Hub en basisinstructievideo's voor creatieve handelingen in Canva.
Alleen voor leden
1 Les

FASE 4 - Templates bewaken en beheren

In deze fase leer ik je hoe je jouw social media posts organiseert voor moeiteloos delen op Instagram, en hoe je snel toegang krijgt tot al je benodigde informatie. Voor antwoorden op specifieke vragen die tijdens onze Brandende Brandingvragen Q&A-sessies zijn gesteld, kun je terecht in de Implementatie Q&A's Module.
Alleen voor leden
4 Lessen

ZOOM Opnames Brandende Brandingvragen Q&A sessies

In deze module vind je Zoom-opnames van eerdere Brandende Brandingvragen Q&A-sessies. Ontdek hier antwoorden op vragen die je kunnen helpen bij het toepassen van de ontworpen templates.
Pen
>