Innerlijke Schatkamer
Tekst

13 daagse Gele Zon Mini Maya-training

2 Modules 0 Hoofdstukken 16 Lessen Intermediate

Over deze training

In deze training leer je de kernkwaliteiten kennen die helpen om het thema ‘Onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf en anderen’ vorm te geven in je leven en zo goed als mogelijk in te vullen.

Wat vertelt de oeroude kennis en wijsheid van de Maya’s over dit thema en hoe kan de Tzolkinkalender hierbij helpen en ondersteunen? Naast informatie over het Gele Zon levenspad dat hierbij hoort zijn ook creatieve opdrachten en oefeningen te vinden om de kennis toe te passen en te implementeren.

Ben je geboren in dit levenspad dan is dit een extra waardevolle training om te doen als dit pad actueel is vanuit de dagenergie in de Maya Tzolkinkalender.

Learn more

Training Outline

No label

2.1 Gele Zon Toon 1

Ontvang en trek aan wat nodig is om iets nieuws te beginnen

Ben je klaar voor het zetten van de 1e stap?

We gaan aan de slag met jouw eigen definitie van ''onvoorwaardelijke liefde''. Hier mag je over nadenken en vooral .. voelen.

1 - Waar denk je aan? Wat is je 1e ingeving?

2 - Waar voel je dat in jouw lijf / lichaam?

Wat je ook alvast mag doen vandaag is de app downloaden van Maya wijsheid (zie Module 1 Praktische tips + linken). Deze app ga je gebruiken als tool de komende 13 dagen.

Opdracht

Schrijf voor jezelf op wat je verlangen is nu en formuleer voor jezelf wat jij wil neerzetten, omzetten en/of transformeren de komende 13 dagen. Denk hier niet al teveel na en ga vooral uit van je 1e gevoel als je denkt aan ''onvoorwaardelijke liefde''.

  1. Schrijf 3 kernwoorden op en zoek hier een voorwerp of afbeelding bij waar jij iets mee hebt.
  2. Als je creatief bent, teken of schilder iets wat voor jouw gevoel helemaal past bij het verlangen dat jij hebt als je denkt aan omvoorwaardelijke liefde. Wat wil jij neerzetten of transformeren? Het kan helpen als je terugdenkt aan wat er de afgelopen dagen in je leven is gebeurd. Waar sta je nu? Waar wil je naar toe?
  3. Zet dat wat je opgeschreven en/of gemaakt hebt neer op een mooie plek in huis of ergens anders waar je op dit moment graag bent (woon of werkkamer bijv.)

2.2 Rode Draak Toon 2

Onvoorwaardelijk op het leven vertrouwen 

Accepteer de uitdagingen die je tegenkomt vandaag en probeer in balans te komen

De tweede dag in het Gele Zon levenspad is verbonden met het zonnezegel van de Rode Draak. Het thema van de Rode Draak heeft te maken met: vertrouwen hebben in het leven en als een goede moeder voor jezelf zorgen

  • Hoe is het met jouw intentie die je gisteren neergezet hebt vandaag?
  • Voelt dit nog steeds hetzelfde als gisteren?
  • Zoniet, wat is er veranderd en welke struikelblokken kom je tegen?
Pen
>