Ben jij op zoek naar een visuele vertaling van jouw verhaal maar kun je geen concrete beelden vinden?

Elke boodschap wint aan zeggingskracht door er het juiste beeld bij te schetsen.

Wat is de kern van jouw boodschap? Welke stijl en sfeer past hierbij?

Deze vragen stel ik regelmatig om zo het juiste beeld te laten zien. Alles in dienst van jouw uitstraling, zichtbaar- en herkenbaarheid. Ik help je om jouw kennis op een unieke visuele manier over te brengen, zodat je op een authentieke wijze je verhaal vertellen kan.

Kies je favoriete stijl

Grafische stijl

Zwart-wit stijl

Educatieve stijl

Cartoon stijl

Losse stijl

Verhalende stijl

Realistische stijl

Kleurplaat stijl

Botanische stijl

Portret stijl

Geschiedkundige stijl

Vogelvlucht stijl

Boekuitgaven waarvoor ik geïllustreerd heb

Wat anderen zeggen

Bianca heeft fantastische tekeningen gemaakt voor het mindfulness basis- en werkboek dat ik geschreven heb: Op zoek naar jezelf. Ze weet de sfeer van mijn boek te vangen in zen-achtige stijl, eigentijds en vol humor. Ook vind ik haar enorm veelzijdig gezien haar andere werk, dat zij mij liet zien. In haar werk ervaar ik warmte, integriteit en schoonheid.

Dorle Lommatzsch | Mindfulness trainer

Ik kwam bij Bianca terecht met de vraag of ze voor mij een watercolour achtergrond kon maken voor mijn social media posts. Bianca reageerde enthousiast op mijn vraag en tijdens het ontwerp proces heb ik een prettige communicatie ervaren. Ze stemde zich af op wat ik wilde en kwam met eigen initiatieven. Ik vind Bianca erg mooie schilderijen maken en zou haar zeker ook aanraden voor ieder die op dat gebied iets zoekt, of het nu voor commercieel gebruik is of voor thuis aan de muur.

Annelies Voulon | Systemisch Coach

Bianca maakt prachtige illustraties. Haar natuurtekeningen vielen mij op. In mijn boek ‘Met je smartphone het bos in’, staan 3 van haar illustraties. Echt maatwerk, ze heeft zich ingeleefd in de lezer en mijn boodschap. De illustraties sieren ingelijst ook mijn werkkamer. Zoek je een illustratie als aanvulling op je boek of site? Dan ben je bij Bianca aan het juiste adres!

Jolanda Pikkaart | Schrijfcoach & Auteur

Bianca Snip

Vraag hier een offerte aan

Ben jij bezig met het schrijven van een boek? Heb je een idee of wens voor illustraties? Ben je op zoek naar een visuele vertaling van een methodiek of authentieke beelden voor je online leeromgeving? Neem contact met mij op voor het bespreken van de mogelijkheden.

>