Vind je het lastig om te beginnen met schilderen en je eigen unieke stijl te ontwikkelen?

Grote avonturen beginnen klein. De eerste stappen hoeven niet groot te zijn. 

M I N I C U R S U S

Meesterwerkjes Maken

Schilderen vanuit je hart en gevoel is soms best lastig. Soms denken we dat alles er 'precies' uit moet zien of aan bepaalde regels moet voldoen. Maar weet je, dat hoeft helemaal niet! Het is als een avontuur waarbij je gewoon jezelf mag zijn.

Stel je voor dat je gewoon kunt schilderen zonder je zorgen te maken of het wel 'perfect' is. Dat je simpelweg kunt schilderen zoals jij het voelt. Dat is waar het bij deze minicursus om draait.

In slechts zes lessen leer ik je hoe je op een leuke en makkelijke manier kunt tekenen en schilderen. Je ontdekt stap voor stap hoe je jouw eigen kunstwerken kunt maken, zonder gedoe.

Je leert niet alleen hoe je een schilderwerkje opbouwt, maar ook hoe je jouw fantasie de vrije loop kunt laten, gewoon door te spelen met vormen en lijnen. Deze trucjes kun je overal toepassen.

Dus, als je graag nieuwe dingen probeert en je creatieve grenzen wilt verleggen, dan ben je hier op de goede plek aangekomen. Doe met me mee en ontdek hoe geweldig het is om je eigen kunst te maken, helemaal op jouw eigen manier!"

Wat anderen zeggen

Ik vind het een leuke inspirerende laagdrempelige cursus die naar meer smaakt, leuk om te experimenteren met licht & donkere kleuren door water toe te voegen, ik vind het lastig om delen van het papier wit te laten, je feedback is bemoedigend. Bianca bedankt voor de cursus deze cursus hoort zeker bij de activiteiten waar ik energie van krijg.

Susanne / Cursiste

Wat leuk om dit proces mee te mogen maken. Ik geniet van de gerichte opdrachten waarbij ik lekker op mijn eigen manier kan experimenteren en spelen. Maar het zet wel aan tot iets gaan doen. Doordat je steeds dezelfde materialen nodig hebt kan ik ook steeds snel starten. Het kleine boekje maakt het ook toegankelijk, geen wit papier vrees maar klein en fijn. Ik begin nu wat behoefte te krijgen aan wat grotere vellen… dank je wel voor de inspiratie.

Marieke / Cursiste

Ik vind de groep erg fijn, jouw initiatief!! Complimenten! En je cursus zet mij aan tot aan de slag gaan. In een klein boekje is idd erg prettig. Ook ik heb weinig geduld haha en dat moet ik dus nu gaan ervaren. Ik vind je feedback fijn en positief! Bedankt voor je cursus.

Monique / Cursiste

Spelen

Door regelmatig te experimenteren en je grenzen te verleggen ontdek je nieuwe wegen waardoor je verder komt.

Ontdekken

Grote avonturen beginnen klein. De eerste stappen hoeven niet groot te zijn. Genieten van wat je maakt is belangrijker dan het eindresultaat.

Genieten

Tijdens je ontdekkingsreis kom je van alles tegen en lukt niet altijd alles even goed, maar dat geeft juist moed!

M I N I C U R S U S

Meesterwerkjes Maken

inhoud

  • 13 x demonstratie video's met uitleg over verschillende eenvoudige teken- en schildertechnieken met kleurpotlood en aquarelverf
  • 4 x gratis demonstratie bonus video's
  • Praktische opdrachten
  • Stap voor stap uitleg over opbouwen van composities
  • Inspiratie over lijnen schilderen, vormen en kleurgebruik

Yearly

  • Working time 24/7 all days
  • 1 free meeting room
  • Max 15 team members
  • Free Tea & Coffee
>