Jouw logo is een essentieel onderdeel van je bedrijfsidentiteit

Een authentiek logo ontwerp gaat verder dan alleen kleuren en vormen. Ik streef ernaar om een logo te creëren dat de persoonlijkheid van jouw bedrijf weerspiegelt.

Als gepassioneerd vormgever sta ik klaar om jouw visie tot leven te brengen en een logo te ontwerpen dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook strategisch en impact maakt. Ik zorg ervoor dat jouw logo zich onderscheidt in de gedachten van jouw doelgroep en een blijvende indruk achterlaat.

Waarom is een uniek logo ontwerp zo belangrijk? 

Herkenbaarheid
Aandacht voor typografie, compositie en visuele hiërarchie draagt bij aan het creëren van een krachtig en evenwichtig logo. Het biedt verschillende voordelen voor jouw bedrijf.
Allereerst versterkt het de herkenbaarheid van jouw merk.
Een goed ontworpen logo zal zich onderscheiden en de aandacht trekken van potentiële klanten. Het wordt het symbool dat mensen associëren met jouw producten of diensten.

Geloofwaardigheid
Een uniek logo ontwerp is ook een krachtig instrument om geloofwaardigheid op te bouwen. Het laat zien dat jouw bedrijf professioneel en betrouwbaar is. Het wekt de indruk dat je aandacht besteedt aan details en streeft naar kwaliteit.
Vertrouwen
Een goed logo wekt ook vertrouwen op bij klanten en moedigt hen aan om voor jouw bedrijf te kiezen.

Consistente merkidentiteit
Bovendien helpt een uniek logo ontwerp bij het creëren van een consistente merkidentiteit.

Basis van je visuele communicatie
Het logo fungeert als de basis voor al je visuele communicatie, zowel online als offline. Het wordt gebruikt op je website, sociale media, verpakkingsmateriaal, visitekaartjes en andere marketingmaterialen. Een consistent gebruik van het logo zorgt voor een samenhangende uitstraling en versterkt de merkbeleving van jouw doelgroep.

''Ik begrijp het belang van een doordacht logo ontwerp. Daarom werk ik nauw met jou samen om op een diepere laag inzicht te krijgen in jouw strategie, merk en bedrijfswaarden. Hierdoor kan ik de ziel van jouw bedrijf vangen en vertalen naar een visueel symbool dat spreekt tot het verlangen van jouw doelgroep.''

Wat anderen zeggen

Als ZZP-er levens-loopbaancoach en interim-directeur Primair onderwijs wil ik mijn bijdrage leveren aan het creëren van ruimte voor eigenheid van kinderen en leerkrachten. Mijn motto is: Leven en werken vanuit het hart. De naam van mijn bedrijf is HARTSPIRATIE. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw visitekaartje. De keuze voor mij was snel gemaakt. Ik wilde een visitekaartje dat qua vormgeving en kleur precies vertelt wie ik ben en wat ik wil toevoegen aan de wereld. Ruim een jaar geleden heb ik Bianca Snip leren kennen als iemand die in staat is ‘wie ik ben’ en ‘wat ik wil uitdrukken’ vorm te geven op een manier waarbij meerdere lagen verpakt zijn. Ik noem het zelf ‘op een multidimensionale manier’. Vanaf het eerste moment kwamen er bij Bianca allerlei ideeën omhoog. De meetings die we hadden tot uiteindelijk het eindproduct, waren ‘to the point’ en op maat. Ze voelde goed aan wat mijn wensen zijn en wist mijn input steeds op een toch eigen manier te vertalen. Het eindresultaat is er een waar ik trots op ben!

Corné van Oers | Levens-loopbaancoach & Interim-directeur

Toen we Bianca vroegen om ons logo, ons ‘visitekaartje’ van ons bedrijf te maken, waren voor ons veel dingen nog niet duidelijk. Wat willen we precies uitstralen? Waar ligt de focus van ons bedrijf? Na ons gesprek met haar, tekende Bianca wat wij haar hadden gevraagd en juist omdat het zo beeldend werd voor ons, zagen we hoe belangrijk eenvoud voor ons is. Vanuit de schetsen die zij maakten, hoefden we nu nog maar te gaan schaven…de kunst van het weglaten. A true artist!

Angelique Verhoeven | Teamcoach & Trainingsactrice

Mijn logo werd als te ingewikkeld ervaren en mijn kleuren "te zwart-wit". De gelaagdheid en de complexiteit die ik aankan bleek wel uit mijn logo en de logo's die iemand had ontwikkeld naar aanleiding van mijn verzoek. Maar mijn broer gaf me terug dat hij "het magische miste in de nieuw voorgestelde logo's". Wanhopig zwoegde ik voort.. Totdat ik een kleurentest deed om uit te zoeken welke kleuren echt bij me paste. Daar kwam heel wat meer kleur uit dat ik ooit had kunnen voorzien. Vervolgens is Bianca met het logo aan de gang gegaan zonder het echt te veranderen. Het magische bleef, maar de complexiteit van mijn materie werd op een toegankelijke manier verbeeld en er kwam beweging in. Letterlijk en figuurlijk. Bianca snapte heel goed waar ik naartoe wilde en gaf me terug wat echt bij mij hoorde. Zij wist de "systemische dualiteit" moeiteloos te kunnen vatten in een gestructureerd kleurenpalet die mijn klanten de weg zal wijzen op hun eigen ontdekkingsreis naar hun eigen professionele "aligned living" waarin zij moeiteloos succesvol zullen zijn. Dat maakt mij ook moeiteloos succesvol. En dat voelt goed.

Ellen Loopstra | LeiderschapsCoach & BusinessMentor

Investering

Logo ontwerp

  • Gratis kennismaking
  • Briefing
  • Startdatum in overleg
  • 2x online overleg 1:1 via Zoom
  • Ideeschetsen serie op A4 formaat
  • Overleg in atelier en/of online
  • 3x concept-schetsontwerpen
  • 1x logo grafische strakke uitwerking
  • Huisstijl handleiding gebruik logo + kleurcodes
  • Digitale bestanden voor drukwerk en online gebruik (website, online leeromgeving e.d.)

597

Logo ontwerp pakket

*prijs is exclusief 21% btw

Gratis huisstijl gesprek

Samen sparren en de mogelijkheden bespreken? Plan een gratis huisstijl gesprek.

>