Ben jij op zoek naar een logo voor je bedrijf?

De vormgeving van je logo draagt bij aan de manier waarop je jezelf laat zien en zichtbaar maakt aan de wereld.

Ben jij een intuitïeve ondernemer, coach of therapeut en wil je een passend logo voor je bedrijfsidentiteit? 

Ontdek dan de kracht van jouw persoonlijke vormen en kleuren. Pas dit deze toe in de vormgeving van je logo en laat de visuele aantrekkingskracht voor zich spreken.

Welke stappen zijn hiervoor nodig?

Gratis kennismaking
Het logo ontwerp proces start ik altijd met een gratis kennismaking en het geven van 3x gratis online groeitips. Wensen en informatie wordt op tafel gelegd waarbij ik me 1 : 1 afstem op jou en wat jij voor ogen hebt. Ik geef op een intuïtieve manier feedback en breng ideëen in.

1e ideeschetsen serie op A4
Bij opdrachtverlening ga ik aan de slag en maak ik eerst een schriftelijke bevestiging van onze afspraken. Hierin staat de prijs met alle bijbehorende stappen duidelijk op een rij. Hierna start ik met de 1e ideeschetsen en komt het ontwerpproces op gang. Deze schetsen leg ik voor aan jou en ontvang je in de vorm van een of meerdere PDF's ter beoordeling (afhankelijk van je wensen).

Online Overleg
Deze 1e ontwerpvoorstellen bespreken we samen live in mijn atelier, via Zoom of tel.

Schetsontwerpen 3x
Het proces hierna gaat een stapje dieper, want in dit stadium volgt de verdere uitwerking van de ideeschetsen serie op A4 formaat waar 3 varianten zijn gekozen. Het logo begint zich nu te vormen.
Grafische uitwerking logo
Uit de 3 gekozen varianten wordt 1 ontwerp gekozen voor definitieve uitwerking. Dit ontwerp wordt na overleg grafisch strak uitgewerkt en opnieuw besproken. Afhankelijk van wensen op kleur- en detailniveau wordt dit ontwerp verfijnd, aangepast en verder afgewerkt tot een definitief grafisch ontwerp bestand. 

Huisstijlkaart + kleurcodes 
Van dit definitieve ontwerp wordt een huisstijlkaart gemaakt waar alle kleurcodes op vermeld staan. Op die manier weet je precies welke kleuren terug mogen komen in drukwerk waar het logo bij wordt gebruikt. Deze kaart dient tevens voor het bewaken van eenduidig kleurgebruik bij het toepassen van het logo voor website en social media uitingen e.d. 

Digitale drukwerk & website bestanden
Het def. grafische ontwerp wordt in diverse bestanden (extensies) aangeleverd voor gebruik in drukwerk en op internet (website e.d.)

Heb je moeite met het kiezen van de kleuren voor je huisstijl en website?

 
Jouw kleurkeuze openbaart zich vaak tijdens het basisproces van een logo ontwerp. 

Ook het restylen van een logo met bestaande kleuren behoort tot een van de mogelijkheden. 

Daarnaast is het kiezen van kleuren op basis van een bedrijfskleuroscoop mogelijk.

Wat anderen zeggen

Als ZZP-er levens-loopbaancoach en interim-directeur Primair onderwijs wil ik mijn bijdrage leveren aan het creëren van ruimte voor eigenheid van kinderen en leerkrachten. Mijn motto is: Leven en werken vanuit het hart. De naam van mijn bedrijf is HARTSPIRATIE. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw visitekaartje. De keuze voor mij was snel gemaakt. Ik wilde een visitekaartje dat qua vormgeving en kleur precies vertelt wie ik ben en wat ik wil toevoegen aan de wereld. Ruim een jaar geleden heb ik Bianca Snip leren kennen als iemand die in staat is ‘wie ik ben’ en ‘wat ik wil uitdrukken’ vorm te geven op een manier waarbij meerdere lagen verpakt zijn. Ik noem het zelf ‘op een multidimensionale manier’. Vanaf het eerste moment kwamen er bij Bianca allerlei ideeën omhoog. De meetings die we hadden tot uiteindelijk het eindproduct, waren ‘to the point’ en op maat. Ze voelde goed aan wat mijn wensen zijn en wist mijn input steeds op een toch eigen manier te vertalen. Het eindresultaat is er een waar ik trots op ben!

Corné van Oers | Levens-loopbaancoach & Interim-directeur

Toen we Bianca vroegen om ons logo, ons ‘visitekaartje’ van ons bedrijf te maken, waren voor ons veel dingen nog niet duidelijk. Wat willen we precies uitstralen? Waar ligt de focus van ons bedrijf? Na ons gesprek met haar, tekende Bianca wat wij haar hadden gevraagd en juist omdat het zo beeldend werd voor ons, zagen we hoe belangrijk eenvoud voor ons is. Vanuit de schetsen die zij maakten, hoefden we nu nog maar te gaan schaven…de kunst van het weglaten. A true artist!

Angelique Verhoeven | Teamcoach & Trainingsactrice

Mijn logo werd als te ingewikkeld ervaren en mijn kleuren "te zwart-wit". De gelaagdheid en de complexiteit die ik aankan bleek wel uit mijn logo en de logo's die iemand had ontwikkeld naar aanleiding van mijn verzoek. Maar mijn broer gaf me terug dat hij "het magische miste in de nieuw voorgestelde logo's". Wanhopig zwoegde ik voort.. Totdat ik een kleurentest deed om uit te zoeken welke kleuren echt bij me paste. Daar kwam heel wat meer kleur uit dat ik ooit had kunnen voorzien. Vervolgens is Bianca met het logo aan de gang gegaan zonder het echt te veranderen. Het magische bleef, maar de complexiteit van mijn materie werd op een toegankelijke manier verbeeld en er kwam beweging in. Letterlijk en figuurlijk. Bianca snapte heel goed waar ik naartoe wilde en gaf me terug wat echt bij mij hoorde. Zij wist de "systemische dualiteit" moeiteloos te kunnen vatten in een gestructureerd kleurenpalet die mijn klanten de weg zal wijzen op hun eigen ontdekkingsreis naar hun eigen professionele "aligned living" waarin zij moeiteloos succesvol zullen zijn. Dat maakt mij ook moeiteloos succesvol. En dat voelt goed.

Ellen Loopstra | LeiderschapsCoach & BusinessMentor

Investering voor het

Logo ontwerp pakket

Totale waarde 597 euro*

  • Gratis kennismaking
  • Briefing
  • Startdatum in overleg
  • 2x online overleg 1:1 via Zoom
  • Ideeschetsen serie op A4 formaat
  • Overleg in atelier en/of online
  • 3x concept-schetsontwerpen
  • 1x logo grafische strakke juitwerking
  • Huisstijl handleiding gebruik logo + kleurcodes
  • Digitale bestanden voor drukwerk en online gebruik (website, online leeromgeving e.d.)

597

Logo ontwerp pakket

*prijs is exclusief 21% btw

Gratis kennismaking

Samen sparren en de mogelijkheden bespreken? Neem contact met mij op via het contactformulier.

>