Heeft alles wat je online deelt niet de uitstraling die je eigenlijk zou willen?

1:1 BEGELEIDING & ONTWERP IN CANVA

In 6 stappen naar een unieke online huisstijl PILOT

Geef je bedrijf de kleurrijke uitstraling die het verdient

Herken jij dit?

Je bent aan vernieuwing toe omdat alles wat je deelt online niet de uitstraling heeft die je eigenlijk zou willen. Maar je weet niet goed waar te beginnen. 

Je wilt het wel anders maar loopt vast op tijdgebrek, creativiteit en techniek.

De manier waarop je je online presenteert past niet meer bij je en dat maakt dat je minder plezier hebt in het doen van je marketing, waardoor je minder nieuwe klanten aantrekt.

In je hoofd weet je precies wat je wilt, maar je krijgt het niet goed op papier.

Hoe zou het zijn ..

Als jij je online precies zo kunt presenteren als je nu bent en daardoor weer zin krijgt om jezelf zichtbaar te maken bij de klanten die op dit moment het beste bij je passen’?

Om je eigen visuele vormgever te hebben die samen met jou naar jouw online aanwezigheid kijkt en onderzoekt hoe jouw verschijning op social media en andere kanalen beter, anders, mooier en duidelijker kan en je hierbij ondersteunt?

Om een concreet overzicht te hebben welke lettertypen, kleuren en beelden het beste passen bij jou en jouw bedrijfsuitstraling en waar je zelf in Canva mee aan de slag kan?

Eenduidig authentiek zichtbaar dankzij een
unieke kleurrijke bedrijfsidentiteit

< Klik op de pijlen voor meer voorbeelden >

Een 6 weken stappenplan
om tot een herkenbare uitstraling
van je bedrijf te komen

Wat houdt deze PILOT precies in?

1

Je start dit traject zelf eerst met het creëren van een eigen kleurensfeer. Dit gaan we doen aan de hand van een Moodboard maken in Canva. Daarna volgen de eerste visuele basis-ontwerpen op basis van jouw Moodboard beelden en kleuren. Deze ga ik persoonlijk voor jou op maat ontwerpen en verzorgen. In deze stap vindt een 1e online ontwerp-overleg via Zoom plaats.

2

Na deze 1e stap volgt een verdiepingslag van deze ontwerpen op basis van een persoonlijke Bedrijfskleuroscoop met jouw innerlijke geboorte blauwdruk kleuren. De kleuren die hieruit voortkomen worden samen met de kleuren van je Moodboard bekeken en geïntegreerd in de basis-ontwerpen. De sfeer en stijl die hieruit voortkomt wordt doorgezet in voor jou op maat gemaakte template ontwerpen voor Instagram (posts, highlights, story's) evenals een Facebook en een Linkedin banner ontwerp.

3

Hierna volgt 1 extra onderdeel naar keuze. Dit kan bestaan uit het ontwerpen van een kaft voor een E-book, E-magazine, Presentatie (voor bijv. Webinar/Seminar/Website) ontwerp, YouTube banner + Video omslagfoto of een serie van 3-5 Blog afbeeldingen. Afhankelijk van wat jij nodig hebt. Speciale video's hiervoor met uitleg over hoe je deze Templates zelf creatief kan bewerken en invullen vind je in deze fase in de Online Academy van Bianca Verbeeld.

4

De ontwerpen die zijn ontstaan worden in een 2e online ontwerp-overleg samen met alle basis ontwerpen qua eenheid, kleur en uitstraling besproken. Aan het einde van deze reis ontvang je de linken naar alle Templates die speciaal voor jou zijn ontworpen, zodat je hier zelf mee verder kan en dit optimaal kan inzetten om jezelf op jouw eigen unieke manier online zichtbaar te maken. Tijdens dit 2e overleg ontvang je hier ook tips voor en adviezen.

Heb je interesse en wil je weten of dit iets voor je is? Vraag hier een intake gesprek aan. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Wat anderen zeggen over de samenwerking met mij

Inge Molin

NLP Trainer & Coach

Passend vormgegeven

Voor mijn NLP trainingen was ik op zoek naar kaarten die ik kon inzetten tijdens mijn trainingen. Bianca heeft prachtige reference cards gemaakt, helemaal passend vorm gegeven in de kleur en stijl van mijn bedrijfslogo. En bovenal zijn de kaarten een mooie samenvatting van de inhoud van de training, knap als je dat allemaal weet te vatten in een beeld. Bianca is creatief en zeer veelzijdig in haar werk en ik kijk uit naar een vervolg van onze samenwerking.


Neeltje van Alebeek

Mediator trainer, coach & begeleider

Deskundig en betrokken

StenenKamer3 was op zoek naar een mooie passende huisstijl en na een onderzoek in mijn omgeving kwam ik bij Bianca terecht. Ik kies ervoor om te werken met mensen in mijn omgeving, omdat dat meer binding geeft. Bianca woont zo ongeveer om de hoek. Haar website inspireerde mij en na een gratis intake, waarin ze mij de juiste vragen stelde en coachte, ben ik met haar in zee gegaan. Bianca is niet alleen deskundig , maar juist haar betrokkenheid maakt dat ze mij geraakt heeft. Het resultaat is verbluffend en past helemaal bij wat ik wil uitstralen met StenenKamer3.


Susan Galesloot

Verkoop adviseur & projectmanager

Waardevolle aanvulling

Voor ons nieuwbouwplan Schoemaker Plantage zijn wij benieuwd naar woondromen. Woondromen halen wij veelal op in gesprek met ouders. Dan is het wel zo leuk als kinderen zich in stijl vermaken. Bianca begreep onze wens direct. Zij heeft een van onze huizen soepel en met veel verbeelding vertaalt in een prachtige kleurplaat voor een kleurwedstrijd. De kinderen geven zo kleur aan hun toekomstige woonomgeving en kunnen ook nog een leuk speelhuis winnen. Wij vinden deze persoonlijke kleurplaat een waardevolle aanvulling op onze campagne.


Investering voor deze PILOT

In 6 stappen naar een unieke online huisstijl

Totale waarde € 1597,00 voor een Pilot-prijs van 697 euro*

  • Trajectduur 6 weken / 4 fasen
  • Startdatum in 2023 in overleg
  • 2x online overleg 1:1 via Zoom
  • Persoonlijke begeleiding bij het maken van een Moodboard in Canva (voorbereiding uitstraling en sfeer van je huisstijl)
  • 2x Brandboard ontwerpen
  • Zakelijke bedrijfsidentiteit kleuren afgestemd op basis van Bedrijfskleuroscoop
  • Creatieve vaardigheden ontwikkelen in Canva
  • Huisstijl overzicht ontwerpen van Facebook, LinkedIn banners en 1x naar keuze extra Huisstijl Template ontwerp met persoonlijke kleurcodes en lettertype adviezen om zelf aan de slag te gaan in Canva voor gebruik online

697

In 6 stappen naar een unieke online huisstijl

*prijs is exclusief 21% btw

Door wie wordt deze Pilot gegeven?

Mijn naam is Bianca Snip. Ik maak een unieke visuele vertaling van jouw persoonlijke kleuren zodat je boodschap opvalt en je op een authentieke wijze zichtbaar wordt. Eenheid, herkenbaarheid en zichtbaarheid zijn de stippen op de horizon waar ik mee werk. 

Het is helaas niet meer mogelijk om je in te schrijven voor deze PILOT

Veel gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik betaald heb?

Kan ik ook meedoen als ik startende ondernemer ben?

Is dit traject alleen geschikt voor ondernemers?

Zijn er voorwaarden aan dit traject verbonden?

Hoe werkt een Online Pilot precies?

Kan ik dit traject terugkijken als ik wil?

Als ik niet tevreden ben, mag ik dan mijn geld terugvragen?

Ik heb een andere vraag

Bianca Verbeeld

>