Ben jij er klaar voor om een blijvende indruk te maken?
 

Laat beelden voor jou spreken!

1:1 BEGELEIDING & ONTWERP IN CANVA

In 6 stappen naar 

een unieke online bedrijfsidentiteit PILOT

Geef je bedrijf de kleurrijke uitstraling die het verdient

Herken jij dit?

Je bent aan vernieuwing toe omdat alles wat je deelt online niet de uitstraling heeft die je eigenlijk zou willen. Maar je weet niet goed waar te beginnen.

Je wilt het wel anders maar loopt vast op tijdgebrek, creativiteit en techniek.

De manier waarop je je online presenteert past niet meer bij je en dat maakt dat je minder plezier hebt in het doen van je marketing, waardoor je minder nieuwe klanten aantrekt.

In je hoofd weet je precies wat je wilt, maar je krijgt het niet goed op papier.

Hoe zou het zijn ..

Als jij je online precies zo kunt presenteren als je nu bent en daardoor weer zin krijgt om jezelf zichtbaar te maken bij de klanten die op dit moment het beste bij je passen?

Om je eigen visuele vormgever te hebben die samen met jou naar jouw online aanwezigheid kijkt en onderzoekt hoe jouw verschijning op social media en andere kanalen beter, anders, mooier en duidelijker kan en je hierbij ondersteunt?

Om een concreet overzicht te hebben welke lettertypen, kleuren en beelden het beste passen bij jou en jouw bedrijfsuitstraling en waar je zelf in Canva mee aan de slag kan?

Eenduidig authentiek zichtbaar
dankzij een unieke kleurrijke bedrijfsidentiteit

< Klik op de pijlen voor meer voorbeelden >

Een 8 weken stappenplan om tot
een herkenbare visuele uitstraling van je bedrijf te komen

Wat houdt deze PILOT precies in?

1

Je start dit traject zelf eerst met het creëren van een eigen kleurensfeer. Dit gaan we doen aan de hand van een Moodboard maken in Canva. Daarna volgen de eerste basis-ontwerpen op basis van jouw Moodboard en Bedrijfskleuroscoop kleuren. Deze ga ik persoonlijk voor jou op maat ontwerpen en verzorgen. In deze stap vindt een 1e online ontwerp-overleg via Zoom plaats.

2

Na deze 1e stap volgt een verdiepingslag van deze ontwerpen op basis van wat we besproken hebben. De sfeer en stijl die hieruit voortkomt wordt doorgezet in voor jou op maat gemaakte template ontwerpen voor Instagram (posts, highlights, story's) evenals een Facebook en een Linkedin banner ontwerp.

3

Hierna volgt 1 extra onderdeel naar keuze. Dit kan bestaan uit het bedenken van creatieve ideeën en een concept-ontwerp voor een E-book, E-magazine, Presentatie (voor bijv. Webinar/Seminar/Website) template ontwerp evenals het maken van een YouTube banner en/of een Video omslagfoto of een serie van 3-5 Blog afbeeldingen afhankelijk van wat jij nodig hebt. 

4

De ontwerpen die zijn ontstaan worden in een 2e online ontwerp-overleg samen met alle basis ontwerpen qua eenheid, kleur en uitstraling besproken. Aan het einde van deze reis ontvang je de linken naar alle Templates die speciaal voor jou zijn ontworpen, zodat je hier zelf mee verder kan en dit optimaal kan inzetten om jezelf op jouw eigen unieke manier online zichtbaar te maken. Tijdens een 3e online ontwerpoverleg ontvang je hier persoonlijke tips en adviezen voor waarna je toegang krijgt tot speciale uitlegvideo's over hoe je deze Templates zelf creatief kan bewerken, bijhouden en invullen.

Wat anderen zeggen over de samenwerking met mij

Inge Molin

NLP Trainer & Coach

Passend vormgegeven

Voor mijn NLP trainingen was ik op zoek naar kaarten die ik kon inzetten tijdens mijn trainingen. Bianca heeft prachtige reference cards gemaakt, helemaal passend vorm gegeven in de kleur en stijl van mijn bedrijfslogo. En bovenal zijn de kaarten een mooie samenvatting van de inhoud van de training, knap als je dat allemaal weet te vatten in een beeld. Bianca is creatief en zeer veelzijdig in haar werk en ik kijk uit naar een vervolg van onze samenwerking.


Neeltje van Alebeek

Mediator trainer, coach & begeleider

Deskundig en betrokken

StenenKamer3 was op zoek naar een mooie passende huisstijl en na een onderzoek in mijn omgeving kwam ik bij Bianca terecht. Ik kies ervoor om te werken met mensen in mijn omgeving, omdat dat meer binding geeft. Bianca woont zo ongeveer om de hoek. Haar website inspireerde mij en na een gratis intake, waarin ze mij de juiste vragen stelde en coachte, ben ik met haar in zee gegaan. Bianca is niet alleen deskundig, maar juist haar betrokkenheid maakt dat ze mij geraakt heeft. Het resultaat is verbluffend en past helemaal bij wat ik wil uitstralen met StenenKamer3.


Susan Galesloot

Verkoop adviseur & projectmanager

Waardevolle aanvulling

Voor ons nieuwbouwplan Schoemaker Plantage zijn wij benieuwd naar woondromen. Woondromen halen wij veelal op in gesprek met ouders. Dan is het wel zo leuk als kinderen zich in stijl vermaken. Bianca begreep onze wens direct. Zij heeft een van onze huizen soepel en met veel verbeelding vertaalt in een prachtige kleurplaat voor een kleurwedstrijd. De kinderen geven zo kleur aan hun toekomstige woonomgeving en kunnen ook nog een leuk speelhuis winnen. Wij vinden deze persoonlijke kleurplaat een waardevolle aanvulling op onze campagne.


Investering voor het traject:

In 6 stappen naar een unieke online bedrijfsidentiteit

Totale waarde € 2597,00 voor een prijs van 1297 euro*

  • Trajectduur 8 weken / 4 fasen
  • Startdatum in overleg
  • 3x online overleg 1:1 via Zoom
  • Persoonlijke begeleiding bij het maken van een Moodboard in Canva (voorbereiding uitstraling en sfeer van je huisstijl)
  • 2x Brandboard ontwerpen
  • Zakelijke bedrijfsidentiteit kleuren afgestemd op basis van innerlijke kleuren (bedrijfskleuroscoop ter waarde van 295 euro)
  • Huisstijl overzicht ontwerpen van Facebook, LinkedIn banners en 1x naar keuze extra Huisstijl Template ontwerp met persoonlijke kleurcodes en lettertype adviezen om zelf aan de slag te gaan in Canva voor gebruik online
  • Creatieve vaardigheden in Canva (speciale uitlegvideo's over hoe je in je eigen tempo jouw templates zelf creatief kan bewerken, bijhouden en invullen)

1297

In 6 stappen naar een unieke online bedrijfsidentiteit

*prijs is exclusief 21% btw

Door wie wordt deze Pilot gegeven?

Hallo, ik ben Bianca Snip, een creatieve merk- en identiteitsontwerper / vormgever. Sinds ik in aanraking ben gekomen met mijn innerlijke kleuren, ben ik gefascineerd door de kracht die kleur heeft bij het vormgeven van betekenisvolle merken. Mijn passie ligt in het helpen van ondernemers om zakelijk zichtbaar te zijn en tegelijkertijd authentiek te ondernemen. Als een creatieve motivator en inspirator ben ik constant op een kleurrijke innerlijke ontdekkingsreis. Mijn missie is om anderen te inspireren en te begeleiden op hun eigen reis naar kleurrijk, visueel en authentiek ondernemen. Met mijn kennis en creativiteit help ik ondernemers om hun eigen kleuren te ontdekken en hun merk te laten stralen. Laten we samen de wereld van kleur, inspiratie en natuurlijk ondernemen verkennen.

Veel gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik betaald heb?

Kan ik ook meedoen als ik startende ondernemer ben?

Is dit traject alleen geschikt voor ondernemers?

Zijn er voorwaarden aan dit traject verbonden?

Hoe werkt een Online Pilot precies?

Kan ik dit traject terugkijken als ik wil?

Als ik niet tevreden ben, mag ik dan mijn geld terugvragen?

Ik heb een andere vraag

>