Onderscheid jij jezelf al op basis van wat jou uniek maakt en durf jij op te vallen?

Tijdens een nadere kennismaking kijk ik naar jouw website en de manier waarop jij jouw bedrijf en boodschap laat zien op social media. En ontvang je 3x gratis groei en presentietips voor een betere herkenbaarheid en zichtbaarheid.

wat brengt een GRATIS KENNISMAKING

Binnen een half uur helder wat jouw volgende stap is en welke acties daarbij horen

Kleuren kiezen op basis van je bedrijfskleuroscoop

Vind je het lastig om te kiezen voor de juiste kleuren?

Tijdens deze kennismaking kijk ik naar je online uitstraling en vertel jij waar jij mee worstelt. Samen kijken we hoe je dit kan aanpakken en naar een oplossing toe kan werken.

Heb je moeite met het bedenken van originele ideeën?

Over en weer brainstormen en sparren helpt je om inzicht te krijgen in wat je precies wil neerzetten en op welke manier dit er voor jou persoonlijk uit kan gaan zien.

 Lukt het niet om beelden te vinden voor jouw boodschap?

Frustrerend als je maar niet vindt dat precies de juiste lading dekt van jouw verhaal. Ideeën uitwisselen zetten je in een positieve flow. Dit helpt je met in actie komen.

Wat anderen zeggen

Dank je wel Bianca voor je ideeën en inspiratie die je tijdens de kennismaking met mij gedeeld hebt. Je bent een duizendpoot die van alle markten thuis is. Je combineert verschillende invalshoeken op een manier die alles samen brengt, zodat het perfect bij elkaar past en alles klopt. Je hebt me verder geholpen om de volgende stap te zetten naar meer professionaliteit en kracht voor de uitstraling van mijn website.


Hierdoor kan ik de juiste klanten bereiken om mee samen te werken. Uiteindelijk gaat het bij ons allemaal om het gevoel. Dat is de reden dat ik bij jou een gratis kennismaking heb geboekt. Ik kan dit iedereen aanraden die meer wil dan ‘gewoon’.


Als Lifestyle Transformatie Coach was ik voor mijn website Patricia Leenaarts op zoek naar een extra dimensie om de uitstraling van de website meer kracht bij te zetten. Tijdens de kennismaking heeft Bianca meegekeken en adviezen gegeven waar nog winst te behalen is. Een fijne samenwerking die zeker nog meer moois gaat opleveren. Nogmaals dank je wel Bianca, je bent een vakvrouw.

Patricia Leenaarts / Lifestyle Transformatie Coach
 1. 1
  Plan een moment in de onderstaande agenda waarop je een vraag wil inbrengen of bespreken.
  Je ontvangt een mailtje met een link naar onze online meeting
 2. 2
  Je ontvangt een bevestiging 
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat de gratis kennismaking is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek.
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting. Daar bespreken we jouw vraag.
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Als ik het gevoel heb dat ik je hierna verder kan helpen, kan het zijn dat ik je een aanbod doe. Zo zijn eventuele vervolg- en groeistappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat dit inhoudt en waarmee je aan de slag kan gaan.

Vraag hier gratis jouw groei en presentatietips aan voor een betere herkenbaarheid en zichtbaarheid

Kies hier een datum + tijd:


>