Jezelf volledig laten zien met behulp van je innerlijke kleuren en dát wat jou uniek maakt, hoe klinkt dat?

Ik was op slag verliefd toen ik in aanraking kwam met mijn innerlijke zielskleuren bij Kleur Inzicht van Rietje van Vlasselaer. Deze kleuren resoneerden zo diep in mij waardoor ik niet langer meer hoefde te zoeken naar een middel dat volledig klopte voor mij.


Na het pionieren met mijn innerlijke kleuren in mijn eigen online huisstijl en de reacties van de deelnemers die ik kreeg op de resultaten van een PILOT "In 6 stappen naar een unieke online bedrijfsidentiteit'', hebben we samen onze krachten gebundeld omdat we nog veel meer ondernemers willen helpen om te stralen en ondersteunen om volledig op hun eigen plek te gaan staan.


Wil jij dat iemand meekijkt naar de manier waarop jij jouw boodschap deelt met de wereld? 


Verlang jij er al een tijd naar om jezelf op een authentieke wijze te laten zien en moeiteloos te ondernemen?


Vraag hier een gratis huisstijl gesprek aan.

wat brengt DEZE GRATIS KENNISMAKING

Binnen een half uur helder wat jouw volgende stap is en welke acties daarbij horen

Vind je het lastig om te kiezen voor de juiste kleuren?

Vertel mij waar jij precies mee worstelt als het gaat om kleuren kiezen. Samen kijken we hoe je dit kan aanpakken en naar een oplossing toe kan werken.

Heb je moeite met het bedenken van originele ideeën?

Over en weer sparren en ideeën uitwisselen helpt je om inzicht te krijgen in wat je precies wil en hoe dit er op een passende visuele manier uit kan gaan zien.

 Lukt het niet om beelden te vinden voor jouw boodschap?

Frustrerend als je maar niet vindt dat precies de juiste lading dekt van jouw verhaal. Ideeën uitwisselen zetten je in een positieve flow. Dit helpt je met in actie komen.

Wat anderen zeggen

Dank je wel Bianca voor je ideeën en inspiratie die je tijdens de kennismaking met mij gedeeld hebt. Je bent een duizendpoot die van alle markten thuis is. Je combineert verschillende invalshoeken op een manier die alles samen brengt, zodat het perfect bij elkaar past en alles klopt. Je hebt me verder geholpen om de volgende stap te zetten naar meer professionaliteit en kracht voor de uitstraling van mijn website.


Hierdoor kan ik de juiste klanten bereiken om mee samen te werken. Uiteindelijk gaat het bij ons allemaal om het gevoel. Dat is de reden dat ik bij jou een gratis kennismaking heb geboekt. Ik kan dit iedereen aanraden die meer wil dan ‘gewoon’.


Als Lifestyle Transformatie Coach was ik voor mijn website Patricia Leenaarts op zoek naar een extra dimensie om de uitstraling van de website meer kracht bij te zetten. Tijdens de kennismaking heeft Bianca meegekeken en adviezen gegeven waar nog winst te behalen is. Een fijne samenwerking die zeker nog meer moois gaat opleveren. Nogmaals dank je wel Bianca, je bent een vakvrouw.

Patricia Leenaarts / Lifestyle Transformatie Coach
 1. 1
  Plan een moment in de onderstaande agenda waarop je een vraag wil inbrengen of bespreken.
  Je ontvangt een mailtje met een link naar onze online meeting
 2. 2
  Je ontvangt een bevestiging 
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat de gratis kennismaking is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek.
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting. Daar bespreken we jouw vraag.
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Als ik het gevoel heb dat ik je hierna verder kan helpen, kan het zijn dat ik je een aanbod doe. Zo zijn eventuele vervolg- en groeistappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat dit inhoudt en waarmee je aan de slag kan gaan.

Plan hier een gratis
huisstijl gesprek

Kies hier een datum + tijd:


>