PILOT: In 6 stappen naar een unieke online bedrijfsidentiteit voor een betere herkenbaarheid en zichtbaarheid

Je bestelling kun je hier veilig plaatsen.

  • Trajectduur 8 weken / 4 fasen
  • Startdatum in overleg
  • 3x online overleg 1:1 via Zoom
  • Persoonlijke begeleiding bij het maken van een Moodboard in Canva (voorbereiding uitstraling en sfeer van je huisstijl)
  • 2x Brandboard ontwerpen
  • Zakelijke bedrijfsidentiteit kleuren afgestemd op basis van innerlijke kleuren (bedrijfskleuroscoop ter waarde van 295 euro)
  • Huisstijl overzicht ontwerpen van Facebook, LinkedIn banners en 1x naar keuze extra Huisstijl Template ontwerp met persoonlijke kleurcodes en lettertype adviezen om zelf aan de slag te gaan in Canva voor gebruik online
  • Creatieve vaardigheden in Canva (speciale uitlegvideo's over hoe je in je eigen tempo jouw templates zelf creatief kan bewerken, bijhouden en invullen)

Wat klanten zeggen over de samenwerking met Bianca Verbeeld

Neeltje van Alebeek

Coach, Trainer & Mediator


StenenKamer3 was op zoek naar een mooie passende huisstijl en na een onderzoek in mijn omgeving kwam ik bij Bianca terecht. Ik kies ervoor om te werken met mensen in mijn omgeving, omdat dat meer binding geeft. Bianca woont zo ongeveer om de hoek. Haar website inspireerde mij en na een gratis sparringsessie, waarin ze mij de juiste vragen stelde en coachte, ben ik met haar in zee gegaan. Bianca is niet alleen deskundig, maar juist haar betrokkenheid maakt dat ze mij geraakt heeft. Het resultaat is verbluffend en past helemaal bij wat ik wil uitstralen met StenenKamer3.

30 Dagen niet goed geld terug garantie

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent hoef je alleen maar een e-mail te sturen en dan storten wij je geld weer terug zonder lastige vragen te stellen.

groet, Bianca Snip

Informatie

Je bestelling

Product
Totaal
1
In 6 stappen naar een unieke online bedrijfsidentiteit
In 6 stappen naar een unieke online bedrijfsidentiteit × 1
1.297,00
Subtotaal 1.297,00
btw 272,37
Totaal 1.569,37

Veilig betalen

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

* We respecteren je privacy en zijn zuinig op je gegevens *

Veilig betalen

30 dagen niet goed geld terug garantie

We beschermen jouw privacy

>