Logo ontwerp Bianca Verbeeld

Illustratief logo ontwerp pakket (nu tijdelijk met 3x gratis pictogram-illustraties)

Je bestelling kun je hier veilig plaatsen.

  • Gratis kennismaking
  • Briefing
  • Ideeschetsen serie op A4 formaat
  • Overleg in atelier en/of online
  • 3x concept-schetsontwerpen
  • 1x Logo grafisch strakke uitwerking
  • Huisstijl handleiding gebruik logo + kleurcodes
  • Digitale bestanden voor drukwerk en online gebruik (website, online leeromgeving e.d.)

Wat klanten zeggen over de samenwerking met Bianca Verbeeld

Neeltje van Alebeek

Coach, Trainer & Mediator


StenenKamer3 was op zoek naar een mooie passende huisstijl en na een onderzoek in mijn omgeving kwam ik bij Bianca terecht. Ik kies ervoor om te werken met mensen in mijn omgeving, omdat dat meer binding geeft. Bianca woont zo ongeveer om de hoek. Haar website inspireerde mij en na een gratis sparringsessie, waarin ze mij de juiste vragen stelde en coachte, ben ik met haar in zee gegaan. Bianca is niet alleen deskundig, maar juist haar betrokkenheid maakt dat ze mij geraakt heeft. Het resultaat is verbluffend en past helemaal bij wat ik wil uitstralen met StenenKamer3.

Informatie

Je bestelling

Product
Totaal
1
Restyling logo actie (met 3x gratis pictogram illustraties)
Restyling logo actie (met 3x gratis pictogram illustraties) × 1
397,00
Subtotaal 397,00
btw 83,37
Totaal 480,37

Veilig betalen

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

* We respecteren je privacy en zijn zuinig op je gegevens *

Veilig betalen

30 dagen niet goed geld terug garantie

We beschermen jouw privacy

>