Innerlijke Schatkamersessie op basis van je geboortedatum

Je bestelling kun je hier veilig plaatsen.

  • 1x persoonlijke 1 : 1 sessie via Zoom of op lokatie in mijn Atelier (duur max. 1 - 1 1/2  uur)
  • Uitleg over de inhoud en betekenis van jouw persoonlijke geboorte zonnezegel, creatietoon en levenspad in de Maya Tzolkin Dreamspell kalender + de kern van jouw kwaliteiten, talenten en gave, valkuilen en uitdagingen
  • Uitleg over de 4 bewustzijnsniveau's die op een persoonlijke manier gekoppeld zijn aan je geboortedatum
  • Een opname zodat je alles nog eens rustig na kunt kijken en beluisteren.

Wat enthousiaste klanten zeggen

Yvonne Takken

Yvonne Takken

Creatief therapeute


Wat ik niet had verwacht is dat ik zomaar de kern van de boodschap herkende in de informatie die ik gekregen heb. De kern van mijn leven en ook van mijn valkuilen en van mijn kwaliteiten. Natuurlijk heb ik op mijn 57-ste levensjaar al best een hoop inzichten verworven en puinhopen getransformeerd en dan is het heel fijn om die kern en het resultaat van je leven tot nu toe bevestigd te horen worden door de inzichten die Bianca heeft verkregen uit de Maya Tzolkin Dreamspell kalender. 

De informatie die ik heb verkregen is bruikbaar en zeer vakkundig overgebracht. Een vette aanrader voor ieder die wat meer versteviging en een basis wil voelen om het zo vaak wankele evenwicht te versterken.

Informatie

Je bestelling

Product
Totaal
1
Innerlijke Schatkamersessie / Reading op basis van je geboortedatum
Innerlijke Schatkamersessie / Reading op basis van je geboortedatum × 1
197,00
Subtotaal 197,00
btw 41,37
Totaal 238,37

Veilig betalen

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

* We respecteren je privacy en zijn zuinig op je gegevens *

Veilig betalen

30 dagen niet goed geld terug garantie

We beschermen jouw privacy

>