Wil jij creatief aan de slag, je kwaliteiten ontdekken, je talenten laten zien en een unieke branding neerzetten?

Zet je kennis om in de juiste vorm en laat de boodschap voor zich spreken.

Je kunt direct starten!

Specialist in Visuele Vertalingen

Creatieve Cursussen & Workshops

Ga aan de slag met je eigen creativiteit

Innerlijke Wijsheid & Zelfkennis

Ontdek het geheim van je geboortedatum

Grafisch Ontwerp & Illustraties

Vertaal je kennis naar unieke beelden

Personal Branding & Design

Laat de kern zien van wie je werkelijk bent

Droom jij ervan om anderen op een onvergetelijke wijze te inspireren?

Geef je verhaal een unieke visuele dimensie

Je boodschap in de juiste vorm presenteren vanuit jouw unieke kern en essentie vergroot de kans dat anderen jou beter zien en begrijpen. Sinds 1996 ben ik gespecialiseerd in het vertalen van ideeën naar beelden.
Van diepgaand visueel detailwerk tot logo's, beeldrijke branding en ambachtelijk abstract.

  • Ontdek hoe je jouw boodschap kracht bijzet en een blijvende indruk achterlaat. 
  • Ontvang persoonlijke tips voor een onweerstaanbare presentatie. 
  • Ontwikkel de mogelijkheden om jouw verhaal op een authentieke wijze te laten zien.

Ontvang persoonlijke tips en adviezen.

Stem je kleurenpalet
af op je unieke identeit, producten
en diensten
Kies voor een
authentiek logo waarmee je
voor de dag kan komen
Zorg voor een
herkenbare eenheid
in al je uitingen

Wat anderen zeggen

Ik ben erg onder de indruk van Bianca haar creativiteit. Zelden kom je een talent tegen dat zo gevarieerd kundig is. Van portretten tot strips en van prachtig getekende / geillustreerde plattegronden tot botanische tekeningen. Ongelofelijk. Voor mij heeft ze een strip ‘Eigenwijze Wiesje’ ontwikkeld voor het magazine ‘Bewust Leven’ alsmede een illustratie ‘Het Netelsprookje’ voor bij een artikel over de lente. Ik kan iedereen aanraden om met haar te werken. Bekijk haar uitgebreide portfolio, er zit zeker iets bij wat je als opdrachtgever kan inzetten: illustraties voor in een trainingsmap, jaarverslag, een kunstwerk voor op kantoor. Bianca denkt goed mee met de klant en haar creativiteit is ook nog betaalbaar!

Yvette van Kempen

entrepreneur ubuntu south africa

Nadat de VCPO het strategisch beleidsplan had beschreven en vastgesteld zochten we een manier om de boodschap van het plan kort en aantrekkelijk onder de aandacht te brengen van leerlingen, ouders, personeel en andere stakeholders. We kozen uiteindelijk voor de vorm van een animatie. Het zoeken was naar de juiste tekenaar, een tekenaar die zowel qua inhoud en stijl paste bij onze organisatie. Uiteindelijk viel de keuze op Bianca Verbeeld (in samenwerking met Hubertine van den Biggelaar van Tekst en Teken). We zijn ook achteraf erg blij met deze keuze. Het maken van een animatie is een heel creatief proces, je hebt gedurende dit proces een tekenaar nodig , die goed kan luisteren en alle ideeën kan omzetten in duidelijke, maar vooral ook mooie tekeningen. Tekeningen, die teruggaan tot de kern van wat je wilt vertellen. Soms zit dat in kleine details. Een lachje op een gezicht, een loopje van een kind. Bianca liet zien dat ze deze tekeningen kon maken en kon samenbrengen tot uiteindelijk een mooie animatie. We zijn trots op het resultaat. Het zien van onze animatie Lev leidt tot mooie en ontroerende reacties.

Maarten Groeneveld

Bestuurder VCPO Spijkenisse

Bianca heeft fantastische tekeningen gemaakt voor het mindfulness basis- en werkboek dat ik geschreven heb: Op zoek naar jezelf. Ze weet de sfeer van mijn boek te vangen in zen-achtige stijl, eigentijds en vol humor. Ook vind ik haar enorm veelzijdig gezien haar andere werk, dat zij mij liet zien. In haar werk ervaar ik warmte, integriteit en schoonheid.

Dorle Lommatzsch

Mindfulness trainer

BEDRIJFSIDENTITEIT

Vergroot de kans dat anderen jou beter zien en herkennen 

Door meer eenheid te creëren in je visuele uitstraling op je website en social media op basis van je identiteit, unieke kwaliteiten en talenten

Kies voor meer eenheid en herkenbaarheid.

Gun je bedrijf de uitstraling die het verdient

Wie ben ik?

Hallo! Ik ben Bianca Snip, een gedreven kunstenares, illustrator en grafisch ontwerper met een diepe passie voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Mijn missie is om jouw boodschap op authentieke wijze te laten stralen en je te inspireren om te kiezen voor groei in plaats van zekerheid. Naast mijn werk duik ik in systemen zoals Human Design en verken ik de fascinerende wereld van de Maya Tzolkin Dreamspell-kalender. 

In dit unieke samenspel leg ik de kern van je identiteit en boodschap vast en maak ik een visuele vertaling van jouw project of visie. Met een kleurrijk kompas als gids help ik je om je identiteit tastbaar te maken en voeg ik een vleugje magie toe door je verhaal te verbinden met authentieke ontwerpen en visualisaties. 

Benieuwd naar hoe ik jouw visie tot leven kan wekken?

Ontvang persoonlijke tips en kleurrijke adviezen.

Blog

Inspirerende berichten om te lezen

januari 27, 2024

(Leestijd ongeveer 2 min.)Heb je wel eens nagedacht over hoe je niet alleen de kracht van een methode, maar ook jouw unieke visie als coach op een opvallende manier kan overbrengen?In de wereld van ondernemen,

november 13, 2023

Beleef Kunst & Creativiteit Op ZATERDAG 18 NOVEMBER tussen 11.00 en 17.00 uur open ik de deuren van mijn artistieke heiligdom in het voormalige schoolgebouw aan de Kruisstraat in Rosmalen. Een dag vol kunst, inspiratie

juni 13, 2023

Als ondernemer streef ik naar authenticiteit en zichtbaarheid omdat ik dit belangrijk vind want hiermee kan ik mijn bedrijfsidentiteit versterken en een blijvende indruk maken.Maar hoe kun je nu echt authentiek zichtbaar worden in een

Hoe kan ik je verder helpen?

>